Ako nájsť nový domov vyhodenému mačiatku?
Dobrý deň, súrne hľadám domov pre vyhodené mačiatko. Ak by ste mali záujem alebo vedeli o niekom, kto by sa ho ujal dajte prosím vedieť. Ďakujem
@anonym_autor mesto?
@anonym_autor zdielaj aj na macacich strankach sos macky napr.
@anonym_autor zdielaj aj na macacich strankach sos macky napr.
@0silvia0 ano pisem cely den po vseliakych strankach a ziadna odpkved
Tulavych mačiek je všade dosť, žiaľ. Na 90% sa zmier s tým, že ti ostane alebo pôjde naspäť na ulicu. Ak sa rozhodneš ho dať naspäť, tak by som zvážila kastraciu na svoje náklady alebo poprosila OZ pre pomoc s preplatením a mačiatko sa vypustí tam, kde sa aj našlo. Mne sa takto podarilo umiestniť dve (jedno 6 mesačne a druhu gravidnu), ale rátala som s tým, že ostanú lebo ponuka je a dopyt nie… je to horšie ako so psami.
Tulavych mačiek je všade dosť, žiaľ. Na 90% sa zmier s tým, že ti ostane alebo pôjde naspäť na ulicu. Ak sa rozhodneš ho dať naspäť, tak by som zvážila kastraciu na svoje náklady alebo poprosila OZ pre pomoc s preplatením a mačiatko sa vypustí tam, kde sa aj našlo. Mne sa takto podarilo umiestniť dve (jedno 6 mesačne a druhu gravidnu), ale rátala som s tým, že ostanú lebo ponuka je a dopyt nie… je to horšie ako so psami.
@nicoletta98 no neostane je chodim v zime na sezonu do alp takze asi pomrznu naulici
@nicoletta98 no neostane je chodim v zime na sezonu do alp takze asi pomrznu naulici
@anonym_autor tak pomrznut by nemali, ale žiaľ, nespravíš s tým nič… v každom meste/dedine je toho veľa
@anonym_autor tak pomrznut by nemali, ale žiaľ, nespravíš s tým nič… v každom meste/dedine je toho veľa
@nicoletta98 tak su to male macky max 3 mesiace bez tepleho ukrytu a hladne asi dlho zit nebudu, ale co uz
Ale dá sa nájsť domov... Ja každý rok poberiem nejaké z ulice a vždy si našli. A to pritom si dávam ešte aj podmienky že len do interiéru. Za tie roky to už boli desiatky mačiek!
Ono len treba chvíľu vytrvať. Nahádzať ten inzerát na FB a na bazoš. Na FB to pravidelne obnovovať a na bazoši ho nahodiť každých pár dní na novo. Urobiť pekné fotky, čím viac, tým lepšie. Vysvetliť že sa jedná o najdúchov. Lebo zodpovedný ľudia sa vyhýbajú "množkám", resp idiotom, ktorí nekastrujú vlastné mačky.
Ono sa to dá, len väčšinou nie zo dňa na deň. Ale stojí to za to.
Ale dá sa nájsť domov... Ja každý rok poberiem nejaké z ulice a vždy si našli. A to pritom si dávam ešte aj podmienky že len do interiéru. Za tie roky to už boli desiatky mačiek!
Ono len treba chvíľu vytrvať. Nahádzať ten inzerát na FB a na bazoš. Na FB to pravidelne obnovovať a na bazoši ho nahodiť každých pár dní na novo. Urobiť pekné fotky, čím viac, tým lepšie. Vysvetliť že sa jedná o najdúchov. Lebo zodpovedný ľudia sa vyhýbajú "množkám", resp idiotom, ktorí nekastrujú vlastné mačky.
Ono sa to dá, len väčšinou nie zo dňa na deň. Ale stojí to za to.
@refly ale ja cas nemam ako som pisala idem na zimu do zahranicia
@refly ale ja cas nemam ako som pisala idem na zimu do zahranicia
@anonym_autor tak ked nemas cas, neries. Vsade je plno. Aj oztka maju obrovsky problem umiestnit mice, nieze ty si cosi nasla a myslis, ze sa niekto hned najde. Zial, je to tak.

@anonym_autor Dobrý deň, kľudne napíšte aj na iné sociálne siete ak máte, pozdielajte vašim kontaktom. Snáď bude mačiatko čím skôr v dobrých rukách.