icon

Ako odnaučiť psa štekať po majiteľovi?

31. aug 2024

Prosím vás ako mám vlastného psa odnaucit štekať po mne to je niečo strašné viem že sa možno chce len hrať ale teda ono mi už príde že je až taký agresívny strašné po mne šteká prikrceny ceri zuby ja už sa ho niekedy aj bojím. Nereaguje vtedy ani na fuj ani na sadni pritom tie povely pozná. Skúšala som sa aj otočiť mu chrbtom ale to mu je tiež jedno

Strana
z2
pullmann90
31. aug 2024

Ahoj, prečítaj si toto a poprípade mu napíš:
https://www.topky.sk/cl/1005345/2837873/Mate-ne... . Pa držím palce 😉🐕💖

wolf_
Autor odpoveď zmazal
nenne27
1. sep 2024

Preco toto tym psom robite????nemam slov, ani ti radsej nic nenapisem, lebo by to admin vymazal.

autor
1. sep 2024

@nenne27 akože robíme čo? Že sa o nich zaujímame a preto sa snažíme poradiť s niekým so skúsenosťami? Vieš to ako keby nejakej prvorodička čo sa opýta na dieťa keď niečo nie si istá napíšem prečo to tomu dieťaťu robí a na čo si ho robila keď nevie. Asi keby sa ten pes mal tak zle tak mi je ukradnutý a nejdem to ani riešiť nechám ho vo voliere zavretého zostarnúť a nie sa zaujímať ako ho či najlepšie vychovať. Už sa spamatajte ženy nikto určený z neba nepadá a toto je fórum kde sa radi a keď človek prosí o radu tak je sfuknuty už v každej téme...nemám slov

dobryden
1. sep 2024

Tak neber to v zlom,podla mna naozaj zalezi od plemena a ty mas hlavne male deti.Ja by som sa najksor obávala o ne,nie psa.Co ak mu prepne lebo nebude vychovany a ublíži im?Ved ty pises v podstate ze sa bojis 4m stenata,stenata? Pritom je to pravdepodobne len obycajna hra.U vas je skor zly vyber psa,na co Vam je velke monštrum ktore moze ohroziť cloveka?

autor
1. sep 2024

@dobryden tak ja verím keď vyrastá s deťmi že im neublíži

dobryden
1. sep 2024

To ta teda obdivujem,my mame krizenca BK a to si tukam na celo ,ze som mala asi zatmenie ked som sa rozhodla ze chceme psa,je to ako kazdy pise záväzok a pre mna aj oberanie casu. Preto ozaj zväz ci naozaj ti ten pes stoji za to.

nenne27
1. sep 2024

Moja zlata, predtym ako si si zaobstarala plemeno, o ktorom nic nevies, nemas ziadne skusenosti asi preto ze psik bol ako steniatko chutny, taka mala gulka, ze? Si si mala dokladne nastudovat aspon elementarne veci, poradit sa s niekym. Dalej, plemeno ktore si si vybrala potrebuje bud skuseneho chovatela, alebo minimalne zakladmy vycvik.
Vies co sa stava so psami, ktori sa dostanu do ruk neskusenych chovatelov??? V koterci na retazi, vo vlastnych vykaloch a majitelia im cez plot hadzu jedlo al leju vodu z flase, lebo sa boja vlastneho psa.ptm pridu dievcata z CPZ a psa musia zachranovat a prevychovavat. Takychto tyranych psov su desiatky, ak nie stovky na sk a to len preto ze si ich beru ludia ktori nevedia co s nimi a volaju o pomoc utulky ked im pes pohryzne dieta, len preto ze panickovi sa neracilo poskytnut mu aspon zakladny vycvik.
A nehraj tu na city ze si tu radia matky prosim ta.nema to nic spolocne s nezodpovednymi ludmi ktori si zaobstaraju narocne plemeno s nulovymi znalostami

tundra
1. sep 2024

Nikto z nas nevie,aky mala dôvod,kupit si toto plemeno.Mozno zije na samote,mozno ma v susedstve komunitu opalenych obcanov,mozno chova ovce,mozno potrebuje pocit bezpecia,ked je manzel v zahranici.Nechapem, ten naklad, od viacerych zien🙈.Tento pes,nie je o nic horsi na vycvik,ako hociktory iny pes.Samozrejme, pri svojej vahe,to bude psovoda stat,ovela viac energie,ako pri mensom psovi.Neovladatelny, môze byt rovnako pudel,javecik alebo mix,tu vsak narazame na problem s manipulaciou a to je velkost.
Ak chces, napis mi,rad ti poradim.

Strana
z2