Ako pomôcť postrelenej mačke?
Ahojte chcela by som sa spytat, ci niekto nema skusenosť.Mam doma macku, je vo vnutri iba ju kazdy den pustim rano okolo 6-stej von a ona sa asi o 3 hodiny sama vrati. Dneska nie. tak som isla pre nu a sedela vzadu v zahrade zo susedovej strany,ked ma videla, tak sa ledva postavila a zbadala som ze kriva. Vo vnutri po hodine stale sedela na jednom ieste ani nereagovala len hladela a ked som sa jej dotkla nohy tak az sycala,Zobrala som ju k veterinarovi a ten povedal ze je postrelena brokom, aj nasiel ranu, dostala injekciu antibiotika a ze aj proti bolesti,ale odkedy sme sa vratili sedi na jednom mieste nechce zrat ani pit a je taka nejaka omamena ani nespi len hladi.Ako jej mam pomoct mne je to luto.
@anonym_autor ten brok jej dufam vybral? Asi ju to boli, skus jej dat nieco, co velmi ma rada, sunku napriklad? Dnes ju nechaj, snad rano bude lepsie.
@anonym_autor Dopraj jej klud,teplo,vodu a nejake kapsicky na jedenie. Je zranena,ubolena,potrebuje sa liecit. Neboj,veterinar jej pomohol.
Veď ju postrelili chudiatko a je napichana liekmi.. čo od nej čakáš? Ty keď máš chrípku ako sa cítiš?
@anonym_autor ten brok jej dufam vybral? Asi ju to boli, skus jej dat nieco, co velmi ma rada, sunku napriklad? Dnes ju nechaj, snad rano bude lepsie.
@anonym_90572b dakujem ta sunka pomohla 🙂
@anonym_autor neboj, rano bude lepsie. A kde mala ten brok vlastne? V bruchu ci labke?
@anonym_autor tiez nam raz postrelili kocura a veru vyzeralo to s nim podobne. Neboj sa, bude sa to zlepsovat. Hlavne je, ze to ma osetrene.

@anonym_autor
Nijak jej nepomôžeš, pomohol jej veterinàr