Ako psa naučiť jesť granule?
Ako odnaučiť psa od vareného jedla na granule? Kúpila som už viacero druhov, každé len ovoňal, ani neochutnal a počkal kým mu dám mäso. Ako vyhrať tento boj s tvrdohlavým psom?
@colsami ok jedna nasa fena pre zlu portavu upadla z alergie do "komy", v zmysle, ze nedychala sama, lekarka jej musela dat trubu do papule a dychala za nu takym balonikom na konci asi 4 hodiny...Toto so nou spravila strava a alergicka reakcia a a anfylakticky sok...Akoze fakt budeme cez modry konik radit znacky psom ktori maju sracky a grcacky? ...
@aweramina @autorka hovori ze pes mava pravidelne hnacky (comu sa vobec necudujem kedze stale zerie/nezerie podla lubovole, s uplne zlym menezmentom krmenia), o grcani nepadla rec a k veterinarovi chodi, takze predpokladam ze hnacky si menezuju, to nebola podstata tejto temy 🙂
Tu sa riesilo ako ho ma motivovat na granulky, a ked uz spominala konkretnu radu, dostala informacie, ktora rada a preco je lepsia pre psa s nachylnostou k hnackam z dietetickeho hladiska. Nikto tu predsa neriesi zdravotny problem ani infekcny problem ani zapalovy. Uz tretikrat tocime o tom istom, myslim ze to bolo dostatocne vysvetlene.
@aweramina stačí keď tvoju suku necháš ponáhľať sliepky ako si sa už vyjadrila a hneď sa z tej kómy dostane.
@aweramina 😁😁😁 veterinár mi poradil troje rôzme granule, všetky sme doma mali, takže klidek 😁
klidek? tvoj pes je v pr.eli...ty by si nemalamat klidek 🙂 moji maju tip top veterinarnu starostlivost...vratane krmiva, neradila som sa na fore!!!
@aweramina No vidiš, a napriek tomu že si tu napisala xy komentov si neporadila nič k veci, len mudruješ. Mojmu psikovi nic nechyba a to ze ma niekedy po konzumacii masa hnacky neznamena ze je v prdeli, trosku prehanas, ale po tych komentoch co som citala ma to ani neprekvapuje. Myslim ze tu moze diskusia skoncit.

mozem vediet preco ti PREBOHA tvoj veterinar neporadil konkretnu znacku???? vracanie a hancky nie su prirodzeny stav ergo treba aby ti poradil znacku dobornik ktory tvojho psa pozna, nie "toto tu co vie prispievat na modrom koniku". Ved trochu kritickeho myslenia preboha!!!!