icon

Ako psa naučiť jesť granule?

25. júl 2024

Ako odnaučiť psa od vareného jedla na granule? Kúpila som už viacero druhov, každé len ovoňal, ani neochutnal a počkal kým mu dám mäso. Ako vyhrať tento boj s tvrdohlavým psom?

Strana
z2
aweramina
26. júl 2024

mozem vediet preco ti PREBOHA tvoj veterinar neporadil konkretnu znacku???? vracanie a hancky nie su prirodzeny stav ergo treba aby ti poradil znacku dobornik ktory tvojho psa pozna, nie "toto tu co vie prispievat na modrom koniku". Ved trochu kritickeho myslenia preboha!!!!

aweramina
26. júl 2024

@colsami ok jedna nasa fena pre zlu portavu upadla z alergie do "komy", v zmysle, ze nedychala sama, lekarka jej musela dat trubu do papule a dychala za nu takym balonikom na konci asi 4 hodiny...Toto so nou spravila strava a alergicka reakcia a a anfylakticky sok...Akoze fakt budeme cez modry konik radit znacky psom ktori maju sracky a grcacky? ...

colsami
26. júl 2024

@aweramina @autorka hovori ze pes mava pravidelne hnacky (comu sa vobec necudujem kedze stale zerie/nezerie podla lubovole, s uplne zlym menezmentom krmenia), o grcani nepadla rec a k veterinarovi chodi, takze predpokladam ze hnacky si menezuju, to nebola podstata tejto temy 🙂
Tu sa riesilo ako ho ma motivovat na granulky, a ked uz spominala konkretnu radu, dostala informacie, ktora rada a preco je lepsia pre psa s nachylnostou k hnackam z dietetickeho hladiska. Nikto tu predsa neriesi zdravotny problem ani infekcny problem ani zapalovy. Uz tretikrat tocime o tom istom, myslim ze to bolo dostatocne vysvetlene.

aweramina
26. júl 2024

@colsami ano aj ja som sa vysvetlila, tak netocme

ktochytavzite
27. júl 2024

@aweramina stačí keď tvoju suku necháš ponáhľať sliepky ako si sa už vyjadrila a hneď sa z tej kómy dostane.

autor
27. júl 2024

@aweramina 😁😁😁 veterinár mi poradil troje rôzme granule, všetky sme doma mali, takže klidek 😁

aweramina
27. júl 2024

klidek? tvoj pes je v pr.eli...ty by si nemalamat klidek 🙂 moji maju tip top veterinarnu starostlivost...vratane krmiva, neradila som sa na fore!!!

autor
27. júl 2024

@aweramina No vidiš, a napriek tomu že si tu napisala xy komentov si neporadila nič k veci, len mudruješ. Mojmu psikovi nic nechyba a to ze ma niekedy po konzumacii masa hnacky neznamena ze je v prdeli, trosku prehanas, ale po tych komentoch co som citala ma to ani neprekvapuje. Myslim ze tu moze diskusia skoncit.

Strana
z2