icon

Ako riešiť problémy s agresivitou psov pri jedle?

24. jún 2024

Ahojte, psi spolu vyrastajú 4 roky, sučka má 4 roky,pes 5 rokov..začali sa mi bit pri jedení,su to Bull plemena, tak mám vážny problém ,vždy boli spolu zvyknutí jesť, ozaj vždy ,misky vedľa seba a jedli ani raz po sebe nezavrcali..teraz sa hryzú..a to majú misky vo voliere na opačnej strane už..pes rýchlo zožerie svoje a suka pomalšie, potom príde k nej odtisne jej hlavu ,ona ho kusne, ale tak poriadne, proste je to Bull.
Vždy sa mi ich podarí oddeliť, len muž mi nadáva že raz si to odnesiem ja , len ja sa bojím veľmi ,lebo kamarátovi sa takto psi zabili..síce bola to suka so sukou,ale tak to je jedno..
Ja už neviem ,doteraz poslúchali .spávajú spolu v jednej bude, voliere , hlavy položené na sebe..a teraz začali pri jedle toto robiť , len teraz ,doteraz nič..nechápem , čo robiť?

Strana
z2
autor
25. jún 2024

@mk1111111111 som tak spravila dnes , som pri nich stala , pre istotu voda v hadici ako pohotovosť..už mám prísny zákaz od muža aby som ich oddeľovala rukami

autor
25. jún 2024

Pokúsim sa nájsť nejakého prenera schopného , lebo aj to je dnes výzva..chodili sme na cvicak pri nás, hmmm orientované na výcvik vlciakov ,sám mi povedal že v bulloch sa on moc neorientuje..ďalší čo ich cvičil..tiež nič moc a ten tretí je veľmi ďaleko ,ku ktorému sme chodili a čo bol najlepší

autor
25. jún 2024

Ale oni chodia aj do hotelov pre psov. ,nikde nie je problém , veď nechápem to, a spávajú spolu, stále sú spolu a zrazu toto ..

autor
25. jún 2024

Oni nikdy nemuseli bojovať o jedlo , dostávajú rovnakú krmnu dávku , aj v rovnaký čas , toto mi začnú po 5 rokoch robit?🤦

colsami
25. jún 2024

Ano kludne zacnu po 5 rokoch. Niekde po 1r, niekde po 10.
Sebavedomie psa sa stale vyvija, a tiez hierarchia doma, vztahy medzi ludmi-psami a celkova situacia... To je velmi vela premennych.

aweramina
26. jún 2024

ja si tiez myslim ze pes sa meni priebezne, my nemame ani ponatia ako funguje hlava psika, aj ked si strasne myslime ako im rozumieme, nerozumieme, my nerozumieme ani svojej vlastnej "ludskej rase". ber to ako fakt ze sa veci zmenili, ako zodpovedny majitel sa prisposob, neanalyzovala by som. Akehokolvek psa som mala vychovavala som priebezne, podal situacie...cele roky

lb1984
20. feb 2025

Ma by zaujímalo ako si to poriesila .... nasla si trénera ci?

Strana
z2