Ako riešiť problémy so susedmi kvôli domácemu miláčikovi?
Pred pár mesiacmi som už sem písala. Keď som si myslela že už nemôže byť horšie, tak je...
Sused dáva kupovať lacné psie konzervy a zvyšky jedla.mieša s konzervou a hádže nám na dvore načaté konzervy, pes sa viac krát porezal.
Dávaj si pozor na psa. Nám takto nášho rovno otrávil sused, a ešte mi bolo povedané že nám "možno niekto otrávi aj toho druhého". Máme nového ktorého už máme vnútri. Ani ho nepúšťame samého na dvor. Vždy je s ním niekto vonku. Lebo ten degeš takto otrávil troch psov na ulici
Dávaj si pozor na psa. Nám takto nášho rovno otrávil sused, a ešte mi bolo povedané že nám "možno niekto otrávi aj toho druhého". Máme nového ktorého už máme vnútri. Ani ho nepúšťame samého na dvor. Vždy je s ním niekto vonku. Lebo ten degeš takto otrávil troch psov na ulici
@mimikarol nikto nechce otráviť psa, len deduško sa nudí sám, krmí nášho psa už niekoľko mesiacov
Dedovi vysvetliť že nesmie. Aj keď rázne 🫣
Ale s čím sa poreze?. Hodí celú konzervu? To potom riešiť s mestskou políciou resp. Na úrade.
Dedovi vysvetliť že nesmie. Aj keď rázne 🫣
Ale s čím sa poreze?. Hodí celú konzervu? To potom riešiť s mestskou políciou resp. Na úrade.
@macilaci už som Ntú mala v zime diskusiu na niekoľko strán čo všetko sme skúšali riešili....
A čo si od vtedy vyriešila?
A čo si od vtedy vyriešila?
@macilaci nič, chvíľu bol kľud a myslela som si že starý pán to pochopil ale bol ,,iba,, v nemocnici
čo si urobila z toho môjho prvého komentu?
Snažila som sa viac krát o konštruktívny rozhovor so starým pánom aj s jeho dcérou, výsledok 0 bodov. Bola som aj na obecnom úrade za starostom, ten iba kývol plecami čo u neho znamená, že si to máme vyriešiť ako chceme, čiže 0bodov

ísť k nemu domov a vypič..............ovať mu.Konzervy hádzať jemu na dvor naspäť.
Povedať tomu,kto to kupuje,aby to nekupoval
Ísť na MÚ a sťažovať sa,že vás ohrozuje na zdraví,porezať sa môžete aj vy alebo deti.