icon

Ako riešiť vypadávanie srsti u psa?

26. máj 2024

Ahojte, nás psík má takto vypadanú srsť okolo nufacika z oboch stran. Bola som včera na veterine, dr povedala,že zatiaľ to mám len sledovať a prísť ak sa to bude zhoršovať,že zmeny na koži nie sú. Nestretli ste sa s tým niekto? Čo by som jej na to mohla dať? Skúsila som aspon repikovy čaj na upokojenie...

Ako riešiť vypadávanie srsti u psa?
egonsk
26. máj 2024

a kolko ma rokov? nad 10r niektori psi plznu viac ako chlapi...

stellarstar
26. máj 2024

Ty s tým sama nič neurobíš, a nedávaj nič lebo môžeš viac uškodiť.

autor
26. máj 2024

Ma tri a pol roka

autor
26. máj 2024

Dr povedala že psy sa aj olizuju... Ale veď olizuje sa snáď od narodenia. Pôjdem v piatok znovu ak to dovtedy nezačne zarastat, len či sa s tým niekto nestretol náhodou...

egonsk
26. máj 2024

nasej boxerke kedysi zacali padat chlpy za uchom - len to tam dostala exzem a vlastne si ich odtial vysklbala.

autor
26. máj 2024

@egonsk a ako ste to riešili?

egonsk
26. máj 2024

doktor dal injekcie v pravidelnych intervaloch a mastickovali sme.

autor
26. máj 2024

@egonsk no ešte počká a uvidím do konca týždňa či sa to nezlepší

nikoleta999
26. máj 2024

Moj otec kupil sučke nejaký lososový olej a to pomohlo ...

autor
26. máj 2024

@nikoleta999 ďakujem ti. No neviem či by to tá naša potvora jedla,raz som jej už kúpila lososovy olej,len tak a ona dva razy ok a viac už nechcela. Pokvapkala som jej granule a ani tie potom nejedla. Keby skôr niečo bez arómy bolo. Ale ďakujem ti. A vás havko to mal tiež okolo nosa?

ktochytavzite
26. máj 2024

a ved ma normalny nufak,nic nevidno zeby jej padala
srst.A ak ano skor to bude ekzem

autor
26. máj 2024

@ktochytavzite no nedalo sa mi to lepšie odfotiť, z ľavej aj pravej strany to má vypadane. Určite to tak veľa nemala...

autor
26. máj 2024

@nikoleta999 ale skúsim ho kúpiť este raz. Po akom čase to vášmu psíkovi pomohlo?

colsami
26. máj 2024

Dr Ti povedala ze to mas pozorovat, no tak pozoruj a kym sa nic nezhorsuje, tak bud v klude.
Hovorila som Ti to inak aj ja pred tyzdnom, ked si mi pisala o radu...
Fakt myslis ze nejaky poradeny pripravok z fora Ti to zarucene vyriesi? No, moze Ti aj nieco zhorsit alebo prekryt.

Upokoj sa, nejde o zivot a taketo zmeny sa naozaj najprv sleduju, kym nezacnu nejak reagovat (bud k lepsiemu, alebo horsiemu) a az potom sa realne riesia, ak je treba.

autor
26. máj 2024

@colsami dobre,ďakujem,ani som z toho dosť v strede. Ináč je kľúčna ako vždy,tak snáď to nebude nič vazne

nikoleta999
27. máj 2024

Tusim do mesiaca, ani ocova sucka to nechcela, tak normalne striekackou do ust jej to daval a bolo… Par sekundova zalezitost 🙂

autor
27. máj 2024

@nikoleta999 ďakujem za radu 💗