Ako si poradiť s tekutým psím exkrementom?
Ahojte mám jednu otázku. Keď ideme so psom na prechádzku tak normálne vždy zbierame hovienka do sáčkov. No čo robit v prípade, je to v tekutom stave a rovno v strede chodníka ? Vodu pri sebe nenosím, tak to spláchnuť nemám kde.
Co sa da vyzbieram sackom, idealne je mat vodu so sebou, ak nie, neviem ako daleko od domu chodite, ale da sa vratit s tou vodou vo flasi a zliat to, ak je to teda take nezbieratelne.
@ktochytavzite Ty nezabudni ist so svojim psom niekedy aj von a nie ho mať na záhrade pusteného.
@alabama0011 Deje sa to len na dlhých prechádzkach. To chodíme od domu dlhšie. Po ceste sa pes má kde napiť, tak preto vodu nehrávam.
Prosim ta ja s mojim psom chodim pravidelne na bike,aj 10km.A urcite nerobim to,co ty ze necháš hovno uprostred chodníka a tváriš sa ze ty nic.Za to su pokuty! Naozaj nie je take tazke si bravat so sebou vodu a rajbacku,to je naozaj nieze nezodpovedne ale nehorázne nechávať psie výkaly v strede cbodnila a nic s tym nerobiť.
Keď vieš že sa to deje tak ozaj ťa nezabije zobrať fľašu s vodou
@ktochytavzite Si prečítaj po sebe čo píšeš v iných diskusiách o svojom psovi, to že ho máš len na záhrade a príde ti to normálne.. Radšej sa nezapájajú do žiadnej inej diskusii so zvieratami 😁
Ano anonym,urcite je spravne nechat sracku uprostred chodníka ,na ceste a zvatsit sa ze je vsetko ok,ta flasa vody a rajbacku az take tazke nie su
@ktochytavzite Anonym tak isto Nos si kefu sama 🙂
ja nerozumiem akú radu vlastne čakáš. Ruksak nosiť nebudeš, vodu nosiť nebudeš, po tráve chodiť nie, pes sračku nemá, je zdravý... akože si si sem prišla pre odobrenie, že je ok nechať sračku na chodníku? Sak ok, nechaj sračku uprostred, len sa nečuduj, keď ti za to niekto niekedy hnusne vynadá
@0silvia0 Čítaš vôbec prečo pes nemôže chodot po tráve ? Keď sa niekto ozve je to jeho problem 🙂
Ano citam, ma alergiu. A co si ochotna urobit ty aby ostatni nestupili do hovna? Ci je ti to jedno? Nech kukaju pred seba a viac ta nezaujima?
@0silvia0 Keby ľudia viac pozerajú pred seba a nie do mobilu, svet je krajší 🙂A týmto vypinam upozornenia, pekny deň
Boze ty si fakt vtipna

Je to normálne u energických a reaktívnejších psov, že ak sú dlhšie na prechádzke, majú podnetov veľa tak posledné venčenie býva také redšie. Proste ako aj ľudia, ak zažiješ nejaké napätie, podnety, stres a podobne, tiež vyjde z teba toho viac a mäkšie. Má to aj môj pes, ale malé množstvo a nie úplne vodové, len menšie a slizké. Ale on to vylúči na lúke alebo v lese, nechodíme po ceste. Teda veterinár ti dobre povedal, že to nie je zdravotný problém. Ale ak ti môžeš po ceste, jediné riešenie najľahšie ak nechceš nosiť vodu a tak nechodiť s ním na tak dlhé prechádzke, radšej ísť pol trasy dvakrát denne a tak.

Radsej nezabudni rajbacku a kybel.