Ako upokojiť šteňa počas cestovania vlakom?
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Máme šteňa. Cestujeme vlakom pravidelne, no začal mať teraz problem obsedieť vo vlaku, je zlý, šteká a vrčí. Vždy pred vlakom vykoná všetky potreby a potom cestujeme len 50 min. No z tých 50 min je to 40 utrpenie. Hračky nechce, jedine čo chce je útočiť a okusovať ruky. Neviete ako ho upokojiť alebo naučiť ho že vo vlaku nemá štekať a byt protivny ? Ďakujem
mne sa naopak myslienka paci, pred 20 rokmi som sla naposeldy vlakom, deti tam chodili v topankach po sedackach, na inych boli rozsypane chipsy...osobe by som nemihla obrvou nad som na deke..ja by som si tak psa neviezla pre pravidla, ale neotravovalo by ma to prave preto, ze NAJVACSI BORDEL NA TEJTO PLANETE ROBIA LUDIA 🙂 Len vdaka ludom je spina a krasne 40 stupnove teploty 🙂
@aweramina Nuz, ale su ludia, ktori su alergici, napriklad..ta deka patri tomu psovi, mam tiez psa, tak viem, ze je jednoducho od chlpov po par hodinach od prania, raz ju otocis tak, druhy krat tak.. a tie sedacky su celocalunene, takze neverim, ze aktivny pes sa calunenia nedoktne. Potom su ludia, co sa im psy jednoducho hnusia, nezniesli by pocit, ze su na sedacke. Mne sa to nehnusi, obcas mi pes aj skoci do postele, ale som k ostatnym ohladuplna. A miestenky su pre ludi, nie pre psa. Ked si 20 rokov nesla vlakom, tak asi nevies ako byvaju vlaky na vikend plne studentov (lebo vlaky zadarmo 🙄) a niektori ludia musia stat, kym pes sedi..
@wolf_ O tych miestenkaxh neviem, este som vlakom so psom nesla, ale s tym sedadlom by som sa ani do prepravneho poriadku nemusela pozriet. Presne tak, ani mne to nevadi, ale ked staviame psa nad uroven cloveka, tak ti, co nemaju v laske psov, sa budu citit pravom nahnevani a len to bude vytvarat napatie mezi psickarmi a nepsickarmi.
Takže psa neucis na nahubok ale namiesto toho ho učíš, že ma sedieť na sedadlách ... zaujímavá logika...
Niektorí ľudia by fakt nemali mať psov
Ja som ti uz poradila,tych moznosti mas menej psa nechat doma,alwbo ist autom.Pretoze trápiš psa ale aj spolucestujúcich.

@wolf_ presne tak, ja mojho psa lubim ako kona, ale stale je to pes. Kupit mu miestenku a posadit ho na sedadlo vo vlaku je drzost, hlupost a nonsense. A este ta ohladuplnost, vsak som mu kupila listok a miestenku 🙈🤦♀️, ked mozu byt vo vagone otravne deti, tak aj pes, ktory vsetkych naokolo obtazuje...ach, kam nasa civilizacia speje