icon

Ako vybrať psovi špinu z oka?

7. júl 2025

Viete mi poradiť ako vybrať psovi špinu z oka? Stále sa s tým trapime a ci sa nenájde iný spôsob nejaké kvapky co to vyplavia

biba_18
7. júl 2025

môjmu by nepomohlo ani to, nedal by si ... ale ja by som teda skúsila borovou vodou napr ... keď si dá ... alebo potom smer vet ...

colsami
7. júl 2025

A ma tam spinu? Nie je to poskodenie rohovky alebo dokonca nieco zapichnute?
Ak si s tym neviete rady, lepsie ist k veterinarovi ako narobit viac skody nez uzitku.

michaela329
7. júl 2025

Ak ste to už skúšali a nešlo vám to choďte k veterinárovi. Ja čo neporiesim ocuflashom alevo repikom, to ide hneď k vetke.

hallka
7. júl 2025

Pokial si to nevie vybrat sam a vadi mu to isla by som k veterinarovi, ved tam moze mat zapichnute nieco.

autor
7. júl 2025
@biba_18

môjmu by nepomohlo ani to, nedal by si ... ale ja by som teda skúsila borovou vodou napr ... keď si dá ... alebo potom smer vet ...

@biba_18 kvapnut do oka? Malo by sa to vyplavit?

autor
7. júl 2025
@hallka

Pokial si to nevie vybrat sam a vadi mu to isla by som k veterinarovi, ved tam moze mat zapichnute nieco.

@hallka to sú také malé špinky z pelechu a prach nemá tam nič pichnute

biba_18
7. júl 2025
@anonym_autor

@biba_18 kvapnut do oka? Malo by sa to vyplavit?

@anonym_author vytierať ... ale ja by som s mojim šla k vetovi ... môj si tak trel oči - a nakoniec tam mal parazita ...

hallka
7. júl 2025
@anonym_autor

@hallka to sú také malé špinky z pelechu a prach nemá tam nič pichnute

@anonym_author tak by som to len gazou namocenou vo vode potom vytierala, ved slzne kanaliky funguju ja si myslim ze sa mu to vyplavi aj same.

autor
7. júl 2025
@hallka

@anonym_author tak by som to len gazou namocenou vo vode potom vytierala, ved slzne kanaliky funguju ja si myslim ze sa mu to vyplavi aj same.

@hallka vyplavi ale myslím ze je to dosť neprijemne a slzia jej oči keď tam niečo ma

wolf_
Autor odpoveď zmazal