icon

Ako zastaviť kačky, aby nevnikli do domu?

casopis1
1. sep 2024

Za domom mám jazierko a v jazierku mám kačky...
No to tie mi veru robia zlosť keď mi vojdú do domu,
malému spapajú raňajky,(totak si bol umyť ruky a rožky a chleba nikde). Mačku doštípali i na môjho psíka záutočili .preleteli zábranu a boli v dome, akokoľvek ich vyháňam stále sa vrátia ,vošli mi do sprchy...

Poraďte mi prosím čo robiť.
Mne napadá už len uvoľniť stavidlo,ale to by hádam ani nepomohlo.

Ako zastaviť kačky, aby nevnikli do domu?Ako zastaviť kačky, aby nevnikli do domu?Ako zastaviť kačky, aby nevnikli do domu?
zooeynka
1. sep 2024

Zatvarat dvere na dome?

viestta
1. sep 2024

A kde je fotka kacky v sprche? (to len tak). Zatvaraj dvere, nebudu dnu lozit

kaktusik007
1. sep 2024

ved to je super mat taketo dive zvierata v dome.. Mna by to tesilo!

k zjedenym ranajkam, ktore boli evidentne vnutri a na stole sa nevyjadrujem prave ako pise viestta - preco nechavas otvorene dvere?

a tiez mi chyba foto kacky v sprche 🙂

januska12323
1. sep 2024

Nevymýšlaj blbosti. Hádam máte na dome a v dome dvere tak sa ich naučte používať.

0silvia0
1. sep 2024

@casopis1 mame ti prispiet na vchodove dvere? Ci o co to ide?

A prosim si fotku kaciciek v jazierku, ako papaju ranajky a ako sa kupkaju v sprche. Nenapustis im vanu? Mozno chcu cistu vodu.

reanda
1. sep 2024

kacicky spapkat s loksami a zapit burcakom

sevrin
1. sep 2024

Jaké krásne kačičky!! 😍

No určite taká pečená kačka nebude na zahodenie, tak ich dobre vykŕm, ale nechápem ako sa ti dostanú do domu, keď malému vyzobú raňajky. To máte celé dni otvorené dvere dokorán s plagátom Welcome?

Keby si ešte spravila fotku kačičiek v tom jazierku ako to vyzerá 😍

lintu
1. sep 2024

Naučila by som sa zatvárať dvere. V tom jazierku isto žije i kopa iných zvieratiek, ktoré doma nechceš mať nasťahované 😂

katica06
1. sep 2024

@casopis1 jedno z riešení 🦆

casopis1
autor
1. sep 2024

@katica06 v živote by som kačke nublížila

katica06
1. sep 2024

@casopis1 nie som vegetarián aj moje deti vedia že prasiatko aj kurence raz skončia v hrnci

rozculena
1. sep 2024

tomuto niekto uveril? to nemyslíte vážne... zajtra začína škola,chvalabohu

sticker
evaachesa
1. sep 2024

A svišť ju potom balil do fólie....

diewcatqoo
1. sep 2024

Jasne, kacky pazrave uchylacky, co zozeru detom jedlo a pozoruju nahych ludi v sprche 🙄

ukgirls
1. sep 2024

to mate ako velky statok ked si ani nevsimnes kacky v dome co ti zeru jedlo? dvere-taka vec na pantoch s kluckou boli vymyslene uz starocia dozadu-nechces si neake zaobstarat ?

h2
1. sep 2024

Prečo mne žiadne kačky až na tanier nevlezú? Asi robím niekde chybu. Skúsim si nechávať otvorené dvere, keď budem v sprche. Ide jeseň, kačacie hody... 😋🍗

dismonika
1. sep 2024

Baby, ja sa tu smejem z tých vašich komentov 🤣🤣🤣

pinkmamba
1. sep 2024

@viestta 🤣🤣🤣🤣

pupava36
2. sep 2024

To je dobry vtip ze kačky vleteli do domu a spapali ranjky dietatu. To jakoze fakt? To vazne? Tomuto pribehu bohuzial neverim.