Akú hrúbku polystyrénu zvoliť do búdy pre psa?
Ahojte. Ideme robiť budú pre psa. Akú hrúbku polystyrénu odporúčate? Pre labradora. Ďakujem
My sme dali 10 cm, použili sme aj parozabranu a samozrejmou z vnútra aj z vonka tatranský obklad... Pes mix beagle
Mali sme 10 zo stavby, medzi stenami a v podlahe. A seno miesto deky. Dlhosrsty vlčiak sever SVK.
áno seno alebo slama je super. 10 cm je ok
Určite nie seno ani slamu, vlhne, smrdí atď. Ale drevitú vlnu
My máme 10 cm hrúbku, vrátane podlahy a strechy. Búda je ešte vybavená podlahovým kúrením, cez zimu im kurime, aby boli v teplucku. Polystyrén je medzi doskami, inak by ho možno obhryzali.
@margotka17 Ahoj, môžeš mi prezradiť viac o tom podlahovom kúrení v búde? Bolo už súčasťou búdy alebo? Ďakujem za odpoveď. 🙂
@bielaruza78 moja ma toto v bude, keramicku. A aj od tychto sme kupovali. https://sluzby.bazos.sk/inzerat/172504158/extra...
@bielaruza78 nebolo, celú búdku robil muž, kúpil takú elektrickú rohož, ktorú zabudoval do podlahy. Ta sa zapína potom a nastavuje stupeň ohrevu.
@enya00 vyzerá to skvele ďakujem 🙂

mozte dat akukolvek, ak mate priestor tak aj 10 cm, hlavne v lete sa mu buda nebude prehrievat. ale musi byt medzi dvoma stenami, pretoze holy polystyren raz dva znici. A nezabudnite zateplit aj podlahu a strechu