icon

Aký pes je ideálny do bytu?

23. jan 2025

Podmienky:
Aby vela nestekal ako napr ratlik
Aby bol mensieho vzrastu napr ako jazvecik
Proste pokojny, maly, k detom mily psik

Strana
z3
margitaf
5. feb 2025

@mk1111111111 mini pudel ,mini York ani mini maltezak a mini boo také plemená neexistujú ,ani York sa nedeli na ten do 2kg,štandard je len jeden

A inak cavalier je fajn len treba zvážiť ,či sa oplatí chovať tak nie úplne na srdce zdraveho psa

mk1111111111
5. feb 2025

@margitaf myslela som skor obrazne - mini, teda vybrat si velkost. York moze byt od 1,2-4,5kg

mk1111111111
5. feb 2025

@margitaf oprava: do 3.5kg

danusskaaa
5. feb 2025

Mám už 2 maltezaka a teda nedá sa ani trošku porovnať čo robil 1 a 2. Obaja neplznu- to je pre mňa top. Ale prvý nemal rád deti (prišli do rodiny neskôr ako on) a teda vrčal na nich. Nebrechal, len keď niekto zazvonil na zvonček. Tento druhý nešteká skoro vôbec (sem tam keď cez balkón vidí niečo- ale to je ako by niekto kychol 😂) a deti miluje keďže je s nimi od svojho narodenia.
Teta ma maltezaka a ten šteká nonstop, nevychovaný- čúra, kaka... takže veľa je o vychove

margitaf
5. feb 2025

@mk1111111111 veľkosť si vybrať nemôže ,teda len už pudla,ale ani tam nie je mini ale toy ,Yorkshire je len jeden ,štandard udáva do 3kg,nie od 1,2-4,5 ,to len mnozitelia si to tak určili ,ale každopádne ako dotyčná nezvažuje kúpu čistokrvneho psa s rodokmeňom,tak je úplne bezpredmetné riešiť nejaký typ srsti a veľkosť

Strana
z3