Alexander malý či pyrura: Ktorý je lepší?
Dobrý večer, nemáte niekto skúsenosť s jedeným z týchto papagájov? Ja by som osobne viac chcela alexandra kvoli tomu že sa vie viac naučiť zvuky a rozprávať no celkom ma odrádza to že som počula vraj sú dosť hlučný.Viem že je to individuálne že každý jedinec je iný no fakt som počula veeeľa takých reči..
@lilaa111 Ja mam doma alexandra velkeho a u nasich alexandra maleho.. Maly je ovela hlucnejsi ako velky, ale to len vtedy, ked nema pozornost - skrieka, bucha hojdackou do klietky, aby som si ho vsimla.. Inak je to maznacik, len by sa mojkal ked je mimo klietky. Velky neskrieka takmer vobec, skor si vyspevuje melodie alebo rozprava..
@lilaa111 ano, obidvaja boli rucne dokrmovani. Ten velky ale bohuzial trosku zdivel, ten hryzie 😂 ale maleho som si od malicka bravala na ruky, aby bol zvyknuty na kontakt. Naviazal sa na mna az tak, ze ziarli, ked sa ma manzel dotkne.. uz sa dokonca stalo, ze na neho zautocil, lebo si ma branil

Alexander veľký aj malý je mega hlučný.Mala som možnosť vidieť a počuť naživo.Napriek tomu si jedného kúpim raz🤷🏻♀️