Bezpečné pamlsky pre šteňa veľkého plemena
Ahojte ale pamlsky dávate alebo ste dávali steniatkam veľkého vzrastu ma 5m začína prezubovat a problém je ten že všetky tyčinky prehltne cele, keď kúpime väčšie tak trochu požuve a zas prehltne veľký kus doteraz to nerobila vopred dakujem už neviem čo jej kupovať 🙁
Ved tak daj rozok.
A musí to byť palmsok? My máme NO, pamlsky u nás odjakživa nejdú, lebo to ani nezaregistruje a zhltne za zopár sekúnd. Čo ako-tak vydrží je normálna kosť pre psy, ideálne čo najväčšia.
My sme od malička dávame drevo, kľudne 5+cm papek, čo ohrýza. Plus, keď menila zuby, mala k dispozícií moje staré nohavice zaplatené do vrkoča, z tých nezostalo nič. S tým sa pekne vyhrala a okrem jedných šlapiek nezničila nič.
Ja nedavam ziadne, pocas vycviku som davala granule a do misky dostavala iba konzervu. Pri prezubivani by som urcite nic tvrde na okusovanie nedavala v tomto obdobi je dokonca dobre aj namocit granule pred krnenim aby neboli az tak tvrde. A ak chces nieco ako zabavu fajn je lickimat ufo alebo lickimat pot - naplnis konzervou, masom a das aspon na 6h zamrazit a vydrzi okolo 30-40min alebo da sa to aj s namocenymi granulami naplnit.
Dakujem no on miluje kadejaké hovädzie uši bravčové uši sušené beháky dentálne tyčinky len už to všetko zhltne keď ostane väčší kúsok z toho aj kong ma len to rýchlo vylize z toho a hračky ignoruje to ho vôbec nebavi žuť ani sa hrať s nejakou 🫣dávali sme kuracie a morčacie krky ale aj tie zhltol vcelku🫣

Len tak aby sa zabavila? Na to som kupovala parozie alebo mam plniacu hracku, teraz v lete davam aj do mrazaku, to ho zabavi na par minut