Bude môj havino po záchvate v poriadku?
Dobrý deň,
Prosím povedzte mi, že moj havino bude v poriadku🙏…. O 4.00 ráno mala záchvat, pena z papulky a krv. Veterinár povedal, že otravu nemá ale asi má vodu na pľúcach. Vraj to nevyzerá dobre ale ja tomu neverím. Je to mladá 7 mesačná sučka. Musí sa z toho dostať. Máte niekto nejakú podobnú skúsenosť?
Krv z akéhokoľvek konca nie je nikdy dobrá (nepočítam haranie u fenky). Ja som sa takto trápila s ňou skoro pol roka a ani ten veterinár nevedel určiť diagnózu. Chodili sme na infuzky ako na krúžok.Dnes by som už konala inak,nebola by som sebecká a nechala ju v kľude "odísť". A veterinára som zmenila hneď ,ako prišli noví hafani.
Voda na plucach nikdy nie je dobra. Zavisi ale tiez od priciny, preco sa tam tvori. Co je u vas vsetko otazne, ked hovoris "asi voda na plucach".
Psa treba v prvom rade riadne dodiagnostikovat ked sa stabilizuje - a na zaklade toho budete vediet jeho realne sance.
Drzim palce.
@sarajuea asi mozno vodu v plucach ze asi😒My mame malu civavku tiez z nej islo pena z primesou krvi dcera snou utekala na veterinu a nieco mala zo zaludkom.Dostala lieky dietu za tyzden bola ok .
@sarajuea choďte do Trnavy (FG Vet Trnava) k doktorovi Fagovi, ten vie zdiagnostikovať aj nemožné.

jo mame, veterinar povedal, a aj tak bolo ... predsa niekolko rokov studoval a ma stym realne skusenosti, kto ma lepsie skusenosti ako veterinar ?