icon

Čo dávate králikovi do záchoda?

lena_kaporikova
1. nov 2024
biba_18
1. nov 2024

ja som dávala zverlit a na to tenkú vrstvu hrubých pilín… zverlit kvôli tomu že dobre saje moč a ten potom nesmrdí, piliny preto aby mu zverlit neškodil na labky a hrubé preto, lebo tie jemné by mu mohli ubližovať pri dýchaní…

biba_18
1. nov 2024

a wecko som čistila ráno aj večer. lopatkou som vybrala moč a bobky a dosypala som hobliny keď bolo treba…

mane01
1. nov 2024
mane01
1. nov 2024

Ale zas nasi su navolno a piliny by mi roznasali po byte. Zas zverlit nas zajo zacal zrat, tak to sme zrusili tiez.

biba_18
1. nov 2024

@mane01 náš bol tiež na voľno…

mane01
1. nov 2024

@biba_18 a neroznasal piliny vsade? My sme mali na zaciatku, skoro ma porazilo z toho… nasi maju svoj kutik v obyvacke, su stale s nami, no a tie piliny boli tiez vsade … pelety su pre nas top riesenie, navrch im rozhodime este vrstvu najlacnejsieho sena a tak je to super.

solexa
1. nov 2024

pelety Cat's best Universal - máme troch králikov a sú spokojní všetci

biba_18
1. nov 2024

@mane01 bolo to v klietke tak keď tak len tam, po izbe to nebolo vynosené…

biba_18
1. nov 2024

@solexa ako sa to čistí od moču a bobkov?

k_a_j_k_a
1. nov 2024

My dávame klasické palivové pelety. Už roky a funguje nám to 🙂

solexa
1. nov 2024

@biba_18 no nečistí sa to, majú záchodík, kde je plienka a na jednej strane pelety a na druhej seno, po dvoch-troch dňoch všetko vyhodím, moč vsiakne do peliet, bobky sú na vrchu, možete ich prehrabnúť a spadnú nižšie čím získate čistejší vrch, alebo i prihodiť čisté na vrch potom a máte na dlšie pokoj, stále je to iné a u každého podľa potreby, ale vedia,že presne tam majú robiť potrebu čo je super

biba_18
1. nov 2024

@solexa aha, takže nečistíte…

0silvia0
1. nov 2024

@lena_kaporikova my sme pouzivali tiez pelety

cmarzarafom
Odpoveď bola odstránená
solexa
2. nov 2024

@biba_18 nie nečistíme 🙂 všetko vyhadzujem po dvoch-troch dňoch preč zo záchodíka....