Čo robiť, keď je škrečok čudný?
Ahojte, idem si od vás po radu, pretože nikde inde som to nenašla; a toto je moja jediná záchrana.
Mám jedného škrečka ktorého mám 7 mesiacov, je to dievča a druhého mám 2 mesiace a je to chlapec. No, a tu vidím rozdiely medzi nimi že, 7 mesačná toto nerobila ale on to robí. stále sa zapozerá do blba nehybne stojí a pozerá dokým sa mu niekto Neprihovorí alebo niečo ho nevystraší... Ja neviem, mám strach že mu niečo je, alebo si zo mňa robí iba srandu ale, pochybujem lebo to robí už dlhšie inokedy to nerobil... Ďakujem, za každú radu ktorú mi zanechaté.🙏🏻🙏🏻😔
Mozno je chory, tazko povedat. Moze mat epilepsiu, to iba tipujem. Ktovie co by povedal veterinar a ci by to vobec riesil.
My sme mali škrečka, presne toto robil. Je to normálny jav, niekedy ich zasekne, potom sú zas v poriadku. Nie je to nebezpečné,neboj sa. 🙂
Nič nezvyčajné, mali sme veľa škrečkov a každý to robil🙂
Proste chlap. Aj nás to minule prvý krát urobil a bolo to cudne. Som rada, že čítam, že to je bežne. Snad sú ok
aj my mame samceka a tiez to robi... na fb ked pozeram videa, tak je tam plno videi takych zapozeranych skreckov.
Nám toto tiež jeden škrečok robil. A koľkokrát aj keď sme ho mali na rukách a hrali sa s ním. Ale boli sme za to radi, lebo inak bol ak motorová myš 😄

Asi nad niečím rozmýšľa. Nechaj ho, veď on na to príde 😉