icon

Čo robiť, keď susedov pes neustále šteká?

15. okt 2024

Ano viem, otrepana tema, ale uz som z toho zvuku na prasky...taky maly agresivny jazvecik a pisklavy stekot cele dni...8 hodin vkuse kym su majitelia v praci. Potom aj vecer..S majitelmi sa rozpravat neda, su to cudaci..co robit? 🫣

amarilka26
15. okt 2024

Ak nie su ochotni to riesit, tak neurobite nic. Vlastne hej, ale....

autor
15. okt 2024
candii
15. okt 2024

Otráviť myslela 😁

simona92101
15. okt 2024

Byvate v dome ci v bytovke?ak v dome,tak sa da kupit zariadenie,ktore vysiela ultrazvukove signaly,psom na okoli to vadi a nestekaju

tykat
15. okt 2024

Protistekacia budka, nedam na to dopustit. Zatial.kazdy pes pochopil 😁

misiak7777
15. okt 2024

@amarilka26 dá sa to aplikovať aj na nevychovanych harantov a rodičov?😃😃😃😃

misiak7777
15. okt 2024

@candii videla som pár zvierat tak umierať, je to zážitok 🙂🙂🙂

dobryden
15. okt 2024

@misiak7777 ukaz mi dieta (podla teba harant)ktorecrieskalo 8h vkuse.Ty nie si normalna.

misiak7777
15. okt 2024

@dobryden a vitaj 🤣🤣🤣 si mi tu chýbala 😃😃😃 ukážem ti haranta ktorý terorizuje od 8 do 23 😃😃😃

colsami
15. okt 2024

Byt ci dom? V byte este aspon nejake "mozne pokusy o riesenie" mas, v dome velmi nie. Neda sa v prvom rade normalne ludsky a narovinu kontaktovat suseda? Inak to iste sme roky mali my. Jazvecik v susedstve. Navyse sused kamarat. Ale tam zas pes vystekaval v noci, ako sibnuty.

A ano, milujem psy a neznasam takto netolerantnych majitelov, ktori si nedaju na poriadok svojho psa a ten bohuzial obtazuje a terorizuje svoje okolie. Velmi velmi netolerantne od nich.

dobryden
15. okt 2024

@misiak7777 ukaz,ale nemyslela som psa,aktitulujes psa harantom.

dobryden
15. okt 2024

@colsami Ty mas vzdy take trefne a spravne nazory.Ja mam tiez rada psy ale odkial-pokial.

misiak7777
15. okt 2024

@dobryden máš vypité? 😃😃 Preloz mi to 😅😅

dobryden
15. okt 2024

@misiak7777 akeho psa titulujes harantom?

leona45
15. okt 2024

Zavolať mestských.

niqua
29. jún 2025
@colsami

Byt ci dom? V byte este aspon nejake "mozne pokusy o riesenie" mas, v dome velmi nie. Neda sa v prvom rade normalne ludsky a narovinu kontaktovat suseda? Inak to iste sme roky mali my. Jazvecik v susedstve. Navyse sused kamarat. Ale tam zas pes vystekaval v noci, ako sibnuty.

A ano, milujem psy a neznasam takto netolerantnych majitelov, ktori si nedaju na poriadok svojho psa a ten bohuzial obtazuje a terorizuje svoje okolie. Velmi velmi netolerantne od nich.

@colsami dobry den, viem ze ste zverolekarka, mozem sa prosim spytat...mam jazvecika..4 roky mal teraz...to štekanie sa stupňuje aj u nás...nebol takýto...vždy keď na našom poschodí zastaví výťah tak šteká, alebo keď vychádzajú susedia z bytov..strašne šteká...susedia z nášho poschodia ako naschvál chodia naozaj veĺmi často hore dole v poslednej dobe...je to najlepší pes na svete, všetci ho milujú...až na to štekanie, ktore sa zhoršilo len posledné mesiace...ako naňho prosím, samozrejme upozorňujeme ho stále...ak malá spi a idú susedia, rýchlo k nemu pribehnem mu držať tlamu...lebo aj keď je to malý jazvečík, brešu naozaj strašne silno a nahlas...jak také tri pitbully dokopy...zatiaĺ sa susedia nesťažovali, ale už naozaj nevieme čo robiť...vadí nám to veľmi :( nevieme ako na týchto tvrdohlavcov...

colsami
29. jún 2025

Ahoj,
- susedia isto nechodia casto vytahom kvoli vasmu psovi
- velmi by to prekazalo aj mne, byt vasou susedou, je nacase to riesit - skoda ze uz je to v stave kedy si pes vybudoval silny, krasny zlozvyk. Tym horsie sa pojde nazad.
- smer skuseny (!) vycvikar a ziadne internetove rady, ktore vam jednoducho fungovat nebudu, ak neviete so psikom pracovat. Tu naozaj niet o com, dohodnute si na zaciatok individualnu hodinu u niekoho kto sa vyzna (takze nie niekto ako tzv Ferko).

Odkial ste?

Tvrdohlavy netvrdohlavy, kazdy psik je vychovatelny ak clovek vie ako na to a dba na to. Vsetko ostatne typu "on je taky" su vyhovorky.

Drzim palce!

niqua
30. jún 2025
@colsami

Ahoj,
- susedia isto nechodia casto vytahom kvoli vasmu psovi
- velmi by to prekazalo aj mne, byt vasou susedou, je nacase to riesit - skoda ze uz je to v stave kedy si pes vybudoval silny, krasny zlozvyk. Tym horsie sa pojde nazad.
- smer skuseny (!) vycvikar a ziadne internetove rady, ktore vam jednoducho fungovat nebudu, ak neviete so psikom pracovat. Tu naozaj niet o com, dohodnute si na zaciatok individualnu hodinu u niekoho kto sa vyzna (takze nie niekto ako tzv Ferko).

Odkial ste?

Tvrdohlavy netvrdohlavy, kazdy psik je vychovatelny ak clovek vie ako na to a dba na to. Vsetko ostatne typu "on je taky" su vyhovorky.

Drzim palce!

@colsami ja som nepovedala, ze chodia kvoli nam casto, ale ze chodia dost hore dole a tym padom viac a viac steka...predtym nestekal, len vynimocne, toto trva tak 2 mesiace, v noci nikdy nesteka, dakujem za rady, pojdem za nejakym cvicitelom