icon

Čo sa mohlo stať kocúrovi?

Včera o 19:26

Mám desať ročného kocúra poulična zmes napoli vonku, napoli vo vnútri. Posledné štyri dni sa vôbec nepýta na potrebu. Len nájde v niektorom roku kôpku. Čo sa mohlo stať kocúrovi?

cyberk
Včera o 20:03

1. Zdravotny problem - navsteva veterinara
2. Psychicky problem - zistit co sa v domacnosti zmenilo
3. Alebo mate taky bordel doma, ze mu cely dom pride ako velke macacie wc…

autor
Včera o 20:16
@cyberk

1. Zdravotny problem - navsteva veterinara
2. Psychicky problem - zistit co sa v domacnosti zmenilo
3. Alebo mate taky bordel doma, ze mu cely dom pride ako velke macacie wc…

@cyberk nemáme doma dordel, desať rokov sa.pýtal na potrebu von. Veterinára máme na dovolenke v zahraničí

anonym_97dd18
Včera o 20:21

skusila si mu dat domov macacie wc... moja v zime von nechce chodit na wc .. ma ho dom a.. v lete chodi len von ...

nika523
Včera o 22:54

No veď treba dať mačacie wc, asi mu je vonku zima

danniiee8
Dnes o 04:56

Tiež si myslím, že už sa mu nechce do tej von zimy ísť. Predsa len už je dosť starý. Mám podobne starého kocúra a ten tiež robí už len to nutné minimum pohybu a zvyšok dňa preleží v teple v pelechu. Do leta to bol maximálne aktívny kocúr, teraz už len polihuje a odpočíva, myslím, že by robil to isté keby je v dome bez mačacieho WC 🙂

nika1971
Dnes o 06:56

vonku je zima, vsade je sneh, nema to kde ani zahrabat...tak to pusti do vnutra...daj mu na par mesiacov macasie WC

hytal
Dnes o 07:19

Tiež by som poradila dať do domu mačacie WC. Určite by som s kocúrikom zašla na veterinu, môže v tom byť zdravotný problém. Píšeš, že váš veterinár je na dovolenke. No určite máte v okolí i ďalších.