Čo sa mohlo stať kocúrovi?
Mám desať ročného kocúra poulična zmes napoli vonku, napoli vo vnútri. Posledné štyri dni sa vôbec nepýta na potrebu. Len nájde v niektorom roku kôpku. Čo sa mohlo stať kocúrovi?
1. Zdravotny problem - navsteva veterinara
2. Psychicky problem - zistit co sa v domacnosti zmenilo
3. Alebo mate taky bordel doma, ze mu cely dom pride ako velke macacie wc…
@cyberk nemáme doma dordel, desať rokov sa.pýtal na potrebu von. Veterinára máme na dovolenke v zahraničí
skusila si mu dat domov macacie wc... moja v zime von nechce chodit na wc .. ma ho dom a.. v lete chodi len von ...
No veď treba dať mačacie wc, asi mu je vonku zima
Tiež si myslím, že už sa mu nechce do tej von zimy ísť. Predsa len už je dosť starý. Mám podobne starého kocúra a ten tiež robí už len to nutné minimum pohybu a zvyšok dňa preleží v teple v pelechu. Do leta to bol maximálne aktívny kocúr, teraz už len polihuje a odpočíva, myslím, že by robil to isté keby je v dome bez mačacieho WC 🙂
vonku je zima, vsade je sneh, nema to kde ani zahrabat...tak to pusti do vnutra...daj mu na par mesiacov macasie WC
Tiež by som poradila dať do domu mačacie WC. Určite by som s kocúrikom zašla na veterinu, môže v tom byť zdravotný problém. Píšeš, že váš veterinár je na dovolenke. No určite máte v okolí i ďalších.

1. Zdravotny problem - navsteva veterinara
2. Psychicky problem - zistit co sa v domacnosti zmenilo
3. Alebo mate taky bordel doma, ze mu cely dom pride ako velke macacie wc…