icon

Dlhodobé ubytovanie pre psov

24. apr 2025

Z rodinných dôvodov potrebujeme niekam ubytovať 2 psíkov na cca pol roka. ( psíky sú ok s tým, keď nebudú s nami) Samozrejme stravu aj všetko ostatné zabezpečíme, no neviem vôbec na koho/ kam sa obrátiť…nemáte niekto skúsenosť?

naty_123
24. apr 2025

Psi hotel odkiaľ ste? Psy sú kastrovane?

biba_18
24. apr 2025

ja by som skôr oslovila útulok v okolí ... majú ľudí čo robia dočasky, možno tí poznajú ľudí a tí ďalších ...

autor
24. apr 2025
@naty_123

Psi hotel odkiaľ ste? Psy sú kastrovane?

@naty_123 zo stredného slovenska, ale nemám problém ich odviezť v ránci SR… kastrovaní nie sú. Psí hotel mi napadol, lenže ceny uvádzajú na deň okolo 15€, čo sa pri pobyte cca pol roka šplhá na príliš vysokú sumu

zalka
24. apr 2025

Ale psi hotel ti môže spraviť cenu skrz ten dlhodobú pobyt. Skus osloviť prv hotel alebo viac hotelov.
Tito zvrejnuju videa na fb, tie psíky tam vyzerajú happy https://www.saurus.sk/ radosť pozorovať.

zojazoja
24. apr 2025

Hotely pre psov berú kastrovanych samcov.

colsami
24. apr 2025

Nie je vobec pravda ze hotel berie len kastrovanych, to som jakziv nepocula a teda mam vela blizkych kamaratov co prevadzkuju hotel pre psy.

Ano vyziadala by som si cenove ponuky, pri dlhodobej starostlivosti moze byt cena na den ina. Aj ked treba pocitat s tym, ze holt popri ich rodine a zivote je hotelovanie ich praca, takze tiez nebudu mat psika pod dozorom 24h denne, x venceni, krmenia, venovanie sa mu... Za 3e na den, to je utopia.

Niekto v rodine? Pripadne sirsej rodine? Kto nema problem sa postarat za nejaku dohodnutu odmenu?

zojazoja
24. apr 2025

Samozrejme preboha, že nie všetky hotely pre psov berú len kastrovanych. Konkrétne Saurus berie len kastrovanych. Som to tam naprd napísala. Malo to byt k Saurusu🫠. Ale neverím, že nejaký hotel vezme na pol roka 2och psov ako dlhodobo ubytovaných.

colsami
24. apr 2025
@zojazoja

Samozrejme preboha, že nie všetky hotely pre psov berú len kastrovanych. Konkrétne Saurus berie len kastrovanych. Som to tam naprd napísala. Malo to byt k Saurusu🫠. Ale neverím, že nejaký hotel vezme na pol roka 2och psov ako dlhodobo ubytovaných.

@zojazoja ok tak sa rozumieme ano 😊 a sice ja poznam takych co vezmu aj dlhodobo, ale maju to riadne zaplatene. Kamaratka mi to vysvetlovala, ked od nej chceli velke zlavy lebo pes u nej mal byt mesiace. Preratala im to na dni a na cas straveny psovi, ze ci by oni denne za tych par eurko venovali tolko zo svojho casu svojej realnej praci, co od nej pozadovali...

zojazoja
24. apr 2025
@colsami

@zojazoja ok tak sa rozumieme ano 😊 a sice ja poznam takych co vezmu aj dlhodobo, ale maju to riadne zaplatene. Kamaratka mi to vysvetlovala, ked od nej chceli velke zlavy lebo pes u nej mal byt mesiace. Preratala im to na dni a na cas straveny psovi, ze ci by oni denne za tych par eurko venovali tolko zo svojho casu svojej realnej praci, co od nej pozadovali...

@colsami 🤑🤝áno, samozrejme. Po prvé toľké prachy človek asi ťažko zaplatí za psa niekomu, nie ešte za 2och, po druhé presne to, čo si napisala😅

nynia
24. apr 2025
@zojazoja

Hotely pre psov berú kastrovanych samcov.

@zojazoja hotely beru aj nekastrovanych viem minimne o 4takych hoteloch v ktorych sme mali nekastrovaneho psika pocas dovoleniek dokonca beru aj harave sucky.

Autorka skus kontaktovat hotel, ci by ti vedeli urobit cenu na tak dlhy pobyt + ked su 2a viac psikov jedneho majitela zvyknu davat aj zlavu. Alebo potom cez kamaratky, znamych, rodinu skus niekoho najst kto by si ich vedel zobrat alebo co nevedia o niekom.

nebuska
Autor odpoveď zmazal
nebuska
10. jún 2025

Urcite by som kontaktovala stranku www.prepsahotel.sk , nam vzdy nasli to najlepsie strazenie pre psika. Teraz striedame dookola furt tych istych ludi co strazia psika kedykolvek pocas roka potrebujeme.

Zial ked ma niekto strazit 6 mesiacov psikov , tak ano, vysplha sa to na vysoku sumu...ale da sa urcite dohodnut na platbe kazdy mesiac napriklad alebo na 2-3splatkach konecnej sumy... to uz treba prebrat s konkretnym psim hotelom/osobou co sa strazeniu venuje. Ale pri dvoch psoch by som určite ratala ze to bude suma minimalne 30-50€/den za oboch spolu . Teda 900-1500€/mesiac za oboch spolu ... z toho podnikatel zaplati cca 300 na odvodoch.
Urcite hladajte niekoho kto sa tomu venuje ako normálnej praci, vystavuje fakturu a podpisujte spolu dohodu o docasnom strazeni.