Existuje preventívna zdravotná prehliadka pre psy?
Ahojte, existuje niečo ako preventívna prehliadka u psa? Nerátam nutné preočkovanie.
To je ako u novorodencoch 😁 očkovania a poradne prvé 2 roky veľmi dôležité samozrejme aj neskôr ale už to nie je tak často. A minimálne teda raz za rok je to nutnosť.
To aj mna zaujima ci je daco ako preventivka lebo ked ja idem s nasim psom tak vobec ho lekar nepozrie iba pichne ockovanie a dovi majte sa pekne jedine co mu do teraz kukal ked som snim prisla ze ma zapalene ucho iba vtedy ze mu kukol do ucha dal kvapky a po tyzdni vycistil a raz som sa ho bola spýtať že s čoho može mat zapalene okolo ust tak povie ze to ma s jedla a vypita si za tu jednu vetu 10 eur🤦♂️😡
Ano ano, u nas na veterine je take nieco, vola sa to seniorsky balicek a obsahuje velmi extenzivnu prehliadku, klasicku, usi, oci, srdiecko, dychanie, koza, zuby, ale zaroven robia aj rtg, aby videli napr kolaps trachey alebo ine zmeny, klby, komplet krvny obraz, USG, pripadne biopsia atd. Ja toto davam robit svojim psikom kazdy rok od ich 9 rokov, ale myslim, ze je aj mensi balicek pre mladsich psikov. Urcite si o to mozes zaziadat, ak ma veterinar vybavenie, urcite to zabezpeci. U nas maju vsetko na mieste.

Prave ta preventivna prehliadka sa robi pri tom kazdorocnom ockovani 🙂
A objednat sa mozes hocikedy na hocico.
Povinne nic take nie je.