Gravidita u mačky
Dobrý deň chcem sa spýtať niekoho kto ma skúsenosti s mačkami a ich graviditou.Je naša Paulínka tehotná? Ma 2,5 roka a bol k nej pripusteny ryšavý kocúrik.Po prípade v ktorom je mesiaci a kedy bude rodiť.Dakujem

To, či je mačka kotná vidieť na btradavkach, tie byvaju obycajne svetlulinko ružove až biele, ale pri gravidite zružoveju až zčervenejú. Mačka býva kotná cca 9 týždňov. Tvoja mačka ich má zväčšené, ale farbou som si nie isyá z fotky.
Áno vyzerá byť gravidna. Po 3 týždni sa zväčšujú bradavky, a ona ích ma riadne zväčšené. Gravidita trvá cca 2 mesiace 55-62 dní
@aalt co ta na to fascinuje? Mam v docaske 3 malé 6 týždňové krpce z ulice. Vďaka takým ako ona. Skus ich vypiplat a nájsť im domov. Potom ta ten úžasný prejde.
@aandrea9 viem co je vypiplat maciatko. Aj teraz mame najdusku, ktoru ked sme nasli mala len nieco cez 100 gramov. Mala leda rozlepene ocka a nevedela poriadne ani chodit.
Ako vies ze tie maciatka vyhodi? Ti, co mali tie tvoje si urcite zistovali kedy sa macicka okoti. Ked si bola mala, si sa nevytesovala z maciatok?
@aandrea9 viem co je vypiplat maciatko. Aj teraz mame najdusku, ktoru ked sme nasli mala len nieco cez 100 gramov. Mala leda rozlepene ocka a nevedela poriadne ani chodit.
Ako vies ze tie maciatka vyhodi? Ti, co mali tie tvoje si urcite zistovali kedy sa macicka okoti. Ked si bola mala, si sa nevytesovala z maciatok?
@aalt nevyhodí. Rozdá. Vieš čo znamená krmit toľko zvieratiek? Nehovorím o srote z kauflandu. Ti, co mali tie moje sa na kastraciu vykaslali. Vytesovať sa a zachrániť su dve rôzne veci. Ja sa vytesujem, že nie som ako autorka. Moje súčasné nie su prvé a ani posledné zachránene.
@jessi288 Je tehotná, rátajte cca 3 týždne a bude rodiť, treba jej pripraviť nejakú posteľ, krabicu a dať tam nejaké deky a hlavne ju nechajte doma aby neporodila niekde na povale. Po pôrode vykastrovať , teraz mi jedna mačka doniesla na dvor 3 malé, hladné a už týždeň sa o nich starám 🙏🙏. Určite si hľadá miesto kde by porodila a určite aj viac teraz jedáva.
@aalt
vytešovať a úmyselne množiť mačky je rozdiel. mám doma dve, obe kastrované. a vytešujem sa. na druhej strane platím kvalitnú stravu.
teraz mal jeden z nich FIP, liečba cez 1000€.....mačky nie sú len zdravé.

A čo tak zobrať paulinku na veterinu a overiť si to tam?
@doriiis to by potrebovali rozum, peniaze a cas...