icon

Hrčka po očkovaní mačky proti besnote

25. máj 2025

Dobrý deň, máte prosím niekto skúsenosť? Ročná mačka je cca 2 týždne po vakcinacii proti besnote, na chrbte sme si nes všimli dosť výraznú podkožnu hrčku, pohyblivu, cca 1x 2,5cm. Nemá žiadne potiaze , žiadna zmena správania či apetítu. Môže to byť ešte z očkovania? Keď nie, čo by to mohlo byť. Zajtra po práci ideme na vetetinu, ale dovtedy ma od strachu asi picne 🙈
Ďakujem

zuzkaa1991
25. máj 2025

Ano po očkovani mal to aj pes pravidelne.....na veterinu zbytocne...len treba rozmasirovat pravidelne kazdy den ;) a zmizne to 😇

cina1
25. máj 2025

dobre, ze idete na veterinu, treba to vysetrit.

isis234
25. máj 2025

Nechytajte jej to. Zajtra veterinár vyšetrí.

heln
25. máj 2025

my sme mali psa, civavu, po kombinovanej vakcine besnota plus ostatne sa mu prvykrat urobil absces. potom mu uz veterinar daval besnotu samostatne a vzdy to bolo treba po vakcinacii poriadne vmasirovat. aj tak sa mu vzdy urobila po vakcine hrca a dokonca mal na tom mieste inu srst.
takze radsej nech sa na to pozrie vetetinar.

jana3362
16. sep 2025

@anonym_autor Dobry den, ako ste dopadli s mickou, lebo ja som dnes svojej nasla priblizne v nieste vpichu to iste. A tie je to oresne 2 tyzdne po vakcinacii proti besnote. Dakujem za odpoved

autor
17. sep 2025
@jana3362

@anonym_autor Dobry den, ako ste dopadli s mickou, lebo ja som dnes svojej nasla priblizne v nieste vpichu to iste. A tie je to oresne 2 tyzdne po vakcinacii proti besnote. Dakujem za odpoved

@jana3362 dobrý deň, boli sme na veterine, dr povedala, že to bude pravdepodobne z očkovania, keby nezmizla, nech sa vrátime. Ale prestastie sa to samo vstrebalo.

jana3362
18. sep 2025
@anonym_autor

@jana3362 dobrý deň, boli sme na veterine, dr povedala, že to bude pravdepodobne z očkovania, keby nezmizla, nech sa vrátime. Ale prestastie sa to samo vstrebalo.

@anonym_autor tak to som rada, nam povedala vet to iste. Mame to pozorovat. Dakujem Vam za informaciu.