icon

Je 15 € primeraná suma za stráženie psíka?

1. máj 2025

Je tu niekto kto stráži psíkov? Koľko si pýtate na hodinu, alebo deň? Mam strážiť psíka od 12:00 do 22:00 isť s nim 2x von. Myslíte že 15€ je prijatelná suma? alebo je to vela?

Strana
z2
biba_18
1. máj 2025

nie je to veľa

nynia
2. máj 2025

V psej skolke vacsinou 15€ stoji den alebo uz som videla aj taku, za 25€ (a to ani nebola v BA ale v inej casti SK) takze tych 15€ mi pride uplne primerane.

autor
2. máj 2025
@nynia

V psej skolke vacsinou 15€ stoji den alebo uz som videla aj taku, za 25€ (a to ani nebola v BA ale v inej casti SK) takze tych 15€ mi pride uplne primerane.

@nynia Ano, ale toto je sobota takže víkend 10 hodín čiže budem pytat okolo 20€ asi až

nynia
2. máj 2025

Urcite nic v rozmedzi tych 15€-25€ nebude vela.

tramtada31
2. máj 2025

Mne sa to zdá veľa, ak nemas oficiálnu prevadzku. Pes nie je dieťa, nie sú s ním take starosti (mame oddocaskovanych 60 utulkacov zadarmo, takze viem, čo je to starostlivost o psa, aj s problémovým spravanim)

hankab
2. máj 2025

Ja nosim 2 malých psikov do skolky, za den platime 20€ (cca 9h strazenia). Zavisi asi aj aky je to psik, ci potrebuje vela starostlivosti a vela aktivít, aby sa unavil, alebo staci 15 min. prechadzka a zvysok casu prespí.

nynia
2. máj 2025
@tramtada31

Mne sa to zdá veľa, ak nemas oficiálnu prevadzku. Pes nie je dieťa, nie sú s ním take starosti (mame oddocaskovanych 60 utulkacov zadarmo, takze viem, čo je to starostlivost o psa, aj s problémovým spravanim)

@tramtada31 tak za dieta by som pytala 10-15€ na hodinu a nie 10h vsak takto pri 20€ su to 2€/hodina. 🤣 A nemozes porovnavat psa z utulku so psom, ktory ma svoj vlastny domov aj majitela ale z nejakeho dovodu potrebuje postrazit.

sowhat
2. máj 2025

15€ mi pride primerane

autor
2. máj 2025
@tramtada31

@tramtada31 Nie sú s ním starosti, ale nemôžem ho nechať samého doma a musím byť s ním 10 hodín a nikam nemôžem ísť v sobotu, čiže 20€ čo je 2€ na hodinu mi príde v pohode.

autor
2. máj 2025
@nynia

@tramtada31 tak za dieta by som pytala 10-15€ na hodinu a nie 10h vsak takto pri 20€ su to 2€/hodina. 🤣 A nemozes porovnavat psa z utulku so psom, ktory ma svoj vlastny domov aj majitela ale z nejakeho dovodu potrebuje postrazit.

@nynia Presne tak, psík potrebuje postrážiť lebo idú celá rodina na oslavu a potrebuje vyvenčiť aspoň 2x a nakrmiť, a psík má málo rokov čiže 10 hodín určite neprespí a je to sobota takže 20€ mi príde normálna odmena 2€ na hodinu..

tramtada31
3. máj 2025
@nynia

@nynia no veď práve, nemozes porovnat psa, čo má domov a psa, ktorý má separacnu uzkost a nici, či žil niekde na dvore, na reťazi ci na stavbe a chodu domacnosti ho treba naucit. Toto je bezproblémové a ja by som za to peniaze ani nepýtala. Autorka to vidi ako ostaru, že je na 10 hodín obmedzená, ešte aj jest mu musí dat, co je otázka 10 sekund. nie, aby to zobralo ako niečo nove a vybrala sa s ním na nejaký pekný vylet do prirody atd. Takej by som psa veru nezverovala a za 20 eur už vôbec 😀

paty277
3. máj 2025
@tramtada31

@nynia no veď práve, nemozes porovnat psa, čo má domov a psa, ktorý má separacnu uzkost a nici, či žil niekde na dvore, na reťazi ci na stavbe a chodu domacnosti ho treba naucit. Toto je bezproblémové a ja by som za to peniaze ani nepýtala. Autorka to vidi ako ostaru, že je na 10 hodín obmedzená, ešte aj jest mu musí dat, co je otázka 10 sekund. nie, aby to zobralo ako niečo nove a vybrala sa s ním na nejaký pekný vylet do prirody atd. Takej by som psa veru nezverovala a za 20 eur už vôbec 😀

@tramtada31 tiež by som vzala max kávu alebo čokoládu nie peniaze ak je to ešte jednorazové

autor
3. máj 2025
@tramtada31

@tramtada31 Nepytali by ste za to peniaze?? Ja to mam ako brigadu to mam stražiť psov zadarmo keď majitelia chodia na dovolenky? Rozosmiali ste ma

autor
3. máj 2025
@paty277

@tramtada31 tiež by som vzala max kávu alebo čokoládu nie peniaze ak je to ešte jednorazové

@paty277 Aha tak za každeho psika ktoreho budem strážiť mam pytať čokoladu🤣na ktoru mam ešte aj silnu alergiu.. A keď budem strazit 2 tyzdne ked majitelia budu na dovolenke? tiez mam vypytat kavu a cokoladu?

misulka22
3. máj 2025

Mne teraz strazili zvierata- dali vodu a jedlo 1,5hodiny robota.nechci vedet kolko som platila...20€ v pohode mne to pride aj malo

autor
3. máj 2025
@misulka22

Mne teraz strazili zvierata- dali vodu a jedlo 1,5hodiny robota.nechci vedet kolko som platila...20€ v pohode mne to pride aj malo

@misulka22 No vidite, a pišu mi tu že mam zobrať kavu a čokoladu🤣za 10 hodin

misulka22
3. máj 2025

Jasne,nemas este zaplatit ty im ako vdaku,ze im strazis psa? 😂 sak nech pridu mne postrazit za cokoladu ja budem len rada. Ak strazis kamosom/rodine to je ine.ak cudzim normalne si pozri na nete isto najdes cenniky kolko si beru za strazenie.ja to pisat radsej nebudem lebo skoro drblo aj mna ked som to platila 🤣aj ked teda u mna to neboli len psy

misulka22
3. máj 2025

Ved to mas 2€ na hodinu a mas zodpovednost za ziveho tvora.

paty277
3. máj 2025

Keď to máš ako brigádu strážila si už viac psíkov, teda vieš koľko pýtať. Ja som myslela že to je jednorazová záležitosť to som aj napísala, napríklad pre známeho vtedy by som to j riešila tak nie ak strážia každý deň psa vtedy je opodstatnené pýtať € ale teda to už by si mala vedieť koľko berieš. A inak ak máš alergiu neviem či by nebolo vhodnejšie nájsť si inú brigádu aj keď viem, že táto je možno časovo najlepšia lebo si doma podrobiš si veci ale mať alergiu na psa a vziať si ho domov a mať po ňom chlpy nie je najlepšie riešenie

paty277
3. máj 2025
@misulka22

Jasne,nemas este zaplatit ty im ako vdaku,ze im strazis psa? 😂 sak nech pridu mne postrazit za cokoladu ja budem len rada. Ak strazis kamosom/rodine to je ine.ak cudzim normalne si pozri na nete isto najdes cenniky kolko si beru za strazenie.ja to pisat radsej nebudem lebo skoro drblo aj mna ked som to platila 🤣aj ked teda u mna to neboli len psy

@misulka22 áno takto som to napísala ak je to jednorazové. Aj Vám milé rada postrážim psa za kávu alebo čokoládu raz za život prečo nie 😀

autor
3. máj 2025
@paty277

Keď to máš ako brigádu strážila si už viac psíkov, teda vieš koľko pýtať. Ja som myslela že to je jednorazová záležitosť to som aj napísala, napríklad pre známeho vtedy by som to j riešila tak nie ak strážia každý deň psa vtedy je opodstatnené pýtať € ale teda to už by si mala vedieť koľko berieš. A inak ak máš alergiu neviem či by nebolo vhodnejšie nájsť si inú brigádu aj keď viem, že táto je možno časovo najlepšia lebo si doma podrobiš si veci ale mať alergiu na psa a vziať si ho domov a mať po ňom chlpy nie je najlepšie riešenie

@paty277 Nie ja mam praveže na čokoladu silnu alergiu vy ste pisali že mam strazit psov za cokoladu, na psy nemam ja mam psika

misulka22
3. máj 2025
@paty277

@misulka22 áno takto som to napísala ak je to jednorazové. Aj Vám milé rada postrážim psa za kávu alebo čokoládu raz za život prečo nie 😀

@paty277 no to by som si pozrela ako strazite mojich psov 😂😂 akurat k tomu treba strazit este prasiatka,lamu,ovce,pstrosy,macky,kraliky,morca,jezkov,korytnacky,andulky,skrecka,osmakov,gekoncikov,pagekona a hydinu.za cokoladu nech sa paci aj kavu pribalim

misulka22
3. máj 2025
autor
3. máj 2025
@misulka22

@misulka22 Ďakujem vam pekne, lebo je rozdiel velky pes a maly ktory nepotrebuje tolko pohybu

misulka22
3. máj 2025

Tak vzdy je to tvoj cas a zodpovednost.ja napr zaplatim viem kolko roboty je okolo toho.ale potom teda cakam,ze bude ozaj postarane nie odflaknute

paty277
3. máj 2025
@misulka22

@paty277 no to by som si pozrela ako strazite mojich psov 😂😂 akurat k tomu treba strazit este prasiatka,lamu,ovce,pstrosy,macky,kraliky,morca,jezkov,korytnacky,andulky,skrecka,osmakov,gekoncikov,pagekona a hydinu.za cokoladu nech sa paci aj kavu pribalim

@misulka22 nie toto je už zoologická to je veľa aj na mňa 😂😂🙈

paty277
3. máj 2025

Nie psov ale ja som si myslela že to je jednorazovka od nejakého známeho aspoň som to z úvodu tak pochopila. Samozrejme ak je to brigáda ani ja by som to za “ čokoládu a kávu nerobila” je to samozrejme zodpovednosť. A pravidelne by to nikto zadarmo nerobil. Čiže sme sa nepochopili ako ja vás ani vy mňa 😂 nevadí už sa chápeme. A súhlasím cca 20€ určite za celý deň.

skolara
3. máj 2025

Ja som majiteľka psa a viem, koľko energie to stojí. Absolútne nepočúvaj múdre rady, že stráženie za čokoládu. Za menej ako za 20 eur by som určite svoju sobotu neobetovala.

loliki
3. máj 2025

A tých cudzích psov máš v byte v klietke? Nebojíš sa, že ti ublížia, alebo niečo zničia?

autor
3. máj 2025
@skolara

Ja som majiteľka psa a viem, koľko energie to stojí. Absolútne nepočúvaj múdre rady, že stráženie za čokoládu. Za menej ako za 20 eur by som určite svoju sobotu neobetovala.

@skolara Ďakujem, ja mam 2 psov tiež som majitelka ale keď budem stražiť psika budu u maminy. A tiež v soboty nebývam doma takže 20€ je myslim že prijatelné. Určite by som neprijala čokoládu na ktorú mám alergiu silnú čiže by som ju aj tak dala mamine🤣🤣a nemala by som z toho vlastne nič🙂

Strana
z2