Je maltezák vhodný ako pes do bytu?
Zdravim baby chcem si kupit maltezaka z chovnej stanice pise tam FCI ,nevyznam sa v tom .Ale moja otazka znie ci to niesu velmi velke psy ,kazdy mi odporuca civavu alebo yorka vraj maltezak je ovela vecsi ze ma velmi dlhe telo ale paci sa mi velmi ten psik .....Poradte dakujem.
Maltezak? Veľký do bytu?? Maltezak je typický bytový pes. povahou oveľa schodnejší ako čivava alebo york (podľa mňa), ktori sú oveľa hlavatejší. Navyše o štekote čiváv snáď písali už praľudia na steny jaskýň... Maltezak určite vhodný do bytu je.
Ja som mala maltezaka, veľký pes? Čo prosím? Však je to úplne malý psík s váhou 4-5 kíl, nepotrebuje žiadnu špeciálnu starosť ostrihať raz za 4 mesiace, je to vyslovene bytový pes a postelkac, a nebrese toľko ako čivava a yorkshire
Maltezák je maličký pes. Absolútne vhodný do bytu.
Maličký rozhodne nemusí byť, aj 10kg exempláre sú. A podľa toho ako si zvykne, môže byť aj vonku aj vnútri. Ale teda problémová je srsť, vlastne ako bežné vlasy u maltezáka, tým neplzne, ale treba pravidelne strihať a česať, inak bude mať guče a z toho kožné problémy.
Maltézák? Veľký? Veď mnohé mačky sú väčšie, ako toto!
ja mám maltezáka fenku 15 ročnú, je to velmi prítulný citlivý psík so super povahou..výhoda vôbec neplzne, len treba oči pravidelne čistiť,,,nevýhoda my osobne máme dosť uštekaného maltezáka, takže pokiaľ nie je uštekaný, tak za mňa 100% vhodný do bytu
Mali sme v dome - s prístupom na dvor. Perfektný psík, 5kg nie je veľký pes 😀, neplzol, strihali sme na kratučko každé 3-4 mesiace. Ono cesat budeš musieť aj yorka, čivava zasa púšťa chlpy (a ja osobne som ešte pokojnú čivavu nevidela). Náš bol taký vetroplach na dvore (mal tam kamoša huskyho) a maznáčik doma - ľúbil sa mojkať.
sorry, ale nechápem, že si chceš kúpiť psa, o ktorom nemáš ani potuchy, ako vyzerá a aký je veľký. No, ale každý sme nejaký... inak maltézák je "gaučový" pes, nepĺzne (nemá chlpy, ale "vlasy") a poväčšine sú to milí psíci
Dakujem za odpovede ,ano citam ze yorky a civavy maju ine povahy ,nikde sa neviem docitat aka je priemerna dlzka iba vyska od kohútika...Zvazujem ze teda kupim maltezaka
podla mna je to jeden z takych "najvhodnejsich" psikov do bytu. nepochopim, ako mozu mat ludia v bytoch napriklad ovciaky, labradory alebo ine velke psy 😵
ja mám mini maltezáčku má necelé 3 kg, je to vyslovene interiérový pes, ona sa trochu ponaháňa na záhrade ale ani nemusí, ak Ti môžem odporučiť tak kúp fenku, je absolútne táto moja kľudná / je po kastrácii/ je veľmi dobrá povaha, starostí minimum
@flavica 🤣🤣 úplne normálne tak ako aj malé psy. Labrik ci "vlciak", myslela si zrejme nemecký ovčiak leží v byte takisto ako maltezak 🤣🤣 lenže väčšinou normalni ľudia s NO alebo labrikmi sa tým psom venujú aktívnejšie než malým plemenam, preto nemá problém veľký pes sa vnútri v byte správať úplne normálne.
Ahoj my sme mali maltezaka a vzrastovo sú menší aj väčší. My sme mali 2.5 kg bol krpec. A mal úžasnú povahu.
ako na modrom konikovi vypisujes ale vygooglit tu prachovku nevies??? ziadneho psa si nekupuj ocividne nevies co so sebou
@purple_wolf ani ty nevies co so sebou ked tu vypisujes ...trapka

My sme mali maltezaka, veľmi lenivý psík (ten nas ) celý deň len prespal pod posteľou sem tam sa pomojkal najedol napil a to bolo všetko 😀niekedy človek o ňom sni nevedel