icon

Je to podľa vás jazvečík?

moly09
11. dec 2024

Dobrý deň je to podľa vás jazvečík?

Je to podľa vás jazvečík?
Strana
z2
mamutka
11. dec 2024

@moly09 kríženec jazvecika v pohode, ale kde v tom je ten špic, to mi je záhada 😁

kavasmliekom
Autor odpoveď zmazal
vanilkovazmrzka
11. dec 2024

Na tej druhej foto sa skor podoba na hrubosrsteho jazvecika, takze skor s tym bude mixnuty nez z klasickym

rozculena
11. dec 2024

podľa druhej fotky už to na jazvečíka vyzerá,ale špica tam veru nevidím.Uvidíš o pol roka,to už bude mať veľkosť ako dospelý a viac asi neporastie.

btus
11. dec 2024

@moly09 áno, trochu sa podobá na hrubosrtého jazvečíka. 🙂

madeincssr
11. dec 2024

Standa aki sme pri tych zvieratkach "rasisti", ako potrebujeme mat vsetko zaskatulkovane, pojmovo zadefinovane, jak Americania. Pritom vieme, ze dlhodobe mnozenie sa "pribuzni medzi sebou" vedie (resp. moze viest) casom k problemom. Len taka uvaha no.

maca1984
11. dec 2024

@madeincssr keby som bola " rasista" , myslíš si že by som mala psa z útulku ?
A nie je prvý.
A ani nie je úplne zdravý.
A vieš čo ?
Je mi to jedno.

humeyra
12. dec 2024

@madeincssr jediný negatívny príspevok v tejto téme si napísal ty. Všetci sa o danom psíkovi vyjadrili veľmi milo a pekne... A k tomu ostatnému čo si napísal sa radšej ani vyjadrovať nebudem, úplne od veci... Nabudúce si daj radšej trošku čas, porozmýšľaj nad tým, čo chceš napísať a až potom zdieľaj svoje "úžasné" úvahy.

madeincssr
12. dec 2024

@maca1984 @humeyra hmmm, moja uvaha (a mnoho inych prispevkov) bola jasne v prospech nielen tohto psika, ale vsetkych krizencekov a utulkacov. A nielen ich, ale aj ludi, ktori maju radi aj takych psikov, ujmu sa ich a nemusia mat len 100% cistokrvnych. Asi som sa nejasne vyjadril, ospravedlnujem sa.

moly09
autor
12. dec 2024
priscilla07
13. dec 2024

Pekná je, ak hovoríš že x špica a jazvečíka , myslím že to sedí.

Strana
z2