Je toto normálne správanie pouličnej mačky?
V prvom rade , chcem povedat, ze macky som nikdy nemala v laske , mali sme jednu "kontajnerovu" v byte za mladi s muzom a ona po mne neustale startovala , akonahle bol muz v praci..potom deti, dom a mali sme tu asi 4 macky...1 zrazilo auto nakolko sme pri hlavnej ceste ..jedna mi vliezla do motora a nedopadlo to dobre .a dve zmizli po case, mala som z toho dost supy vtedy , ze ziadnu macku nech mi sem uz nikto nedotrepe , chudence ...no a tato...mame ju asi 2 roky , mala rok , ked sme si ju sem vzali( je to taktiez poulicna macka)...ja obavy , aby ju opat auto nezrazilo a tak... ale ona je ina... kuka po ceste do prava lava , aby mohla prejst...ked bolo chladno prvu zimu, dcere som dovolila si ju vziat do domu( je odcervena, ockovana , uz aj kastrovana ). Dostalo sa to do stadia , ze ju pustame tak 4 krat do tt do domu, ked sme doma. Tu macku nenapadne skakat na linku , stoly, ist nam do jedla ...ked na nu prehovorim a zrejme ma tucha , ze ju chcem dat von , v sekunde sa robi , ze spi ...je krmena kvalitnymi granulami a kapsickami a aj tak lovi( tak 3krat do tyzdna minimalne ju vidim )..mysi bezne , uz som ju videla aj vtakov a strop bol , ked dopratala rybu z potoka vacsiu ako ona ...a aj to skonzumuje ...pred tym som mala skusenost , ze nam to nechala macka pred dverami , ak uz nieco ulovila. Nemame doma macaci zachod , lebo sa pyta von ...normalne sedi pred dverami a dava na ne labku ...dnes sedim a ona zacala na mna mnaukat a volat ma az jej otvorim...pritom je kontakta , ale najma s dcerou pri nej je stale ...ale , keby ju chcem hladkat nema problem , ale sama za mnou nepride.mame aj psa a aj ine zvierata vnutri, nema s nimi problem...je toto normalne chovanie? Lebo ja uz mam z nej pocit , ze je nejaka prudko inteligentna alebo co 😂

Chová sa ako macka. Ma svoju hlavu, ked chce pride na zavolanie, ked nie ani ju nehne. A to je medzi nami a nasim Kocenkom vztah plny obojstrannej lasky. Posluchne ked poviem nie, prípadne ked zahrozim prstom, ale maznat sa príde len keď chce on. Tiez je stedry, nosi ulovky z dvora. Mys sa este da rozdychat, ale netopier, ktory je len raneny a ked ho pusti zacne lietat po dome, to že z tak velmi nepotesi.
V sobotu rano priniesol potkana (nastastie uz bolo po nom) a hrdo ho zlozil uprostred obyvacky!
No co uz, miluje nas a chce nam robit radost.♥️♥️♥️