icon

Je tráva pre mačky vhodná pre vnútorné mačičky?

24. jan 2025

Ahojte vy čo máte mačičky dnu, kúpili ste trávu pre mačky v chovprodukte, aké s tým mate skúsenosti?

kacena4
24. jan 2025

raz sme to kupili totalne to ingorovala takze uz viac rokov ziadnu travu nekupujeme a nechyba jej

aalt
24. jan 2025

Nasa ma radsej vonku. Chodim ju pustat sa napast.

elenka.k
24. jan 2025

nasadila som iba raz - najprv ju aj okusoval / máme kocúra / ale rýchlo ho to prešlo a popravde - rýchlo schla tráva myslím, ináč v podobe tabliet má rád ...

17alexis
24. jan 2025

Ja som mačke nosila trávu z dvora lebo nasadenú z obchodu len rozvláčala všade.

cyberk
24. jan 2025

nas na nej rad sedel :D a aj zral, potom grcal... takze normalka 🙂 vsak kup a uvidis, nemas ako uskodit, trava ako trava

maciatkolulu
24. jan 2025

Nás ju krásne je,normálne ju zkosi. Samozrejme,že následne zvykne aj zvracať. Na to to aj je.

sense
24. jan 2025

Áno kupujeme pravidelne, obhryzaju obe ...

ksenia16
24. jan 2025

Nechcu ju zrat. Ale zvonku keď prinesiem z trávnika tak jedia

liusa82
24. jan 2025

Naša to tiež jedla.Teda moja prvá cica čo som mala v byte.Ony trávu potrebujú kvôli tráveniu.Pekne ju ohryzkala a bolo😀 ale čo mačka, to unikát.Tak len skúšať.Buď teda z vonka alebo takto kúpiť v črepníku.Teraz bývame v dome, tak má vystarané.Vonku obhrýza o dušu🙂 a ani neviem kedy grcká.Lebo vnútri som ju nikdy nevidela že by sa stala nehoda .Tak iba vonku musí.O to menej roboty aspoň máme

maria1989
24. jan 2025

Ano, kupujem v hornbachu. Stoji asi 3 €.

domka222
24. jan 2025

Raz úplne v pohode. Druhý raz kúpená iná a stále z nej grcal.

mamocka
25. jan 2025

Moja okusovala ale vždy vyschla potom a hlina všade.Uz nekupujem,dávam jej pastu do mäska aby jej dobre travilo,má to rada,vždy vylize misku.

adulka07
25. jan 2025

Ja som poprosila známu čo chová kurčatá či by mi nedoniesla trocha pšenice...dávam to na mokrú vatu a naša mačka ju obkuseje

jana0412
25. jan 2025

Skúste aj takéto granulky.

adulka07
25. jan 2025

@jana0412 dali mám v predajni na skúšku ale nechcela to jesť...ale naša granulky neje vôbec

elenka.k
28. jan 2025

@jana0412 áno, náš má rád takéto