Je tráva pre mačky vhodná pre vnútorné mačičky?
Ahojte vy čo máte mačičky dnu, kúpili ste trávu pre mačky v chovprodukte, aké s tým mate skúsenosti?
Nasa ma radsej vonku. Chodim ju pustat sa napast.
nasadila som iba raz - najprv ju aj okusoval / máme kocúra / ale rýchlo ho to prešlo a popravde - rýchlo schla tráva myslím, ináč v podobe tabliet má rád ...
Ja som mačke nosila trávu z dvora lebo nasadenú z obchodu len rozvláčala všade.
nas na nej rad sedel :D a aj zral, potom grcal... takze normalka 🙂 vsak kup a uvidis, nemas ako uskodit, trava ako trava
Nás ju krásne je,normálne ju zkosi. Samozrejme,že následne zvykne aj zvracať. Na to to aj je.
Áno kupujeme pravidelne, obhryzaju obe ...
Nechcu ju zrat. Ale zvonku keď prinesiem z trávnika tak jedia
Naša to tiež jedla.Teda moja prvá cica čo som mala v byte.Ony trávu potrebujú kvôli tráveniu.Pekne ju ohryzkala a bolo😀 ale čo mačka, to unikát.Tak len skúšať.Buď teda z vonka alebo takto kúpiť v črepníku.Teraz bývame v dome, tak má vystarané.Vonku obhrýza o dušu🙂 a ani neviem kedy grcká.Lebo vnútri som ju nikdy nevidela že by sa stala nehoda .Tak iba vonku musí.O to menej roboty aspoň máme
Ano, kupujem v hornbachu. Stoji asi 3 €.
Raz úplne v pohode. Druhý raz kúpená iná a stále z nej grcal.
Moja okusovala ale vždy vyschla potom a hlina všade.Uz nekupujem,dávam jej pastu do mäska aby jej dobre travilo,má to rada,vždy vylize misku.

raz sme to kupili totalne to ingorovala takze uz viac rokov ziadnu travu nekupujeme a nechyba jej