Je zlatý retriever náročný?
Ahojte chcela by som do rodiny zaobstarať domáceho miláčika,konkrétne zlatého retrievera. Aké máte s ním skúsenosti? Plznu veľmi? A sú moc energický? Dakujem
a bude mať prístup aj do domu? je to nemotorný demolátor. bude chcieť byť s vami radšej dnu ako sám vonku. má rád deti. plzne. má rád frisbee a aporty loptičky. nie je to strážny pes. rád sa váľa v každej mláke a v blate. fakt plzne. a rád sa hrabe v koši, zožerie čo nezožerie jeho alebo čo nie je dobre skryté.
@biba_18 nie je pes ako pes . Toto naš nerobil vôbec
@anonym_024e7d čo nerobil konkrétne? nechcel byť s vami? nerád aportoval? neplzol? bol strážny pes? 🤷♀️
Nie nie je náročný. Samozrejme treba sa mu venovať. Čo sa týka srsti áno srti ma dosť a áno ked by mal byť aj vo vnútri tak je to uplne ale že uplne všade. Naš bol vonku . Na voľno. Alebo v kotolní. Bol úžasný zažila som s nim veľa srandy ťahal sane s mladším bratom. Naučila som ho preskakovať plot a bránou sa vrátiť. Keď som chodila behať behal mojim tempom . Mohla som ho mať na ceste bez voditka a šiel krok čo krok somnou . Mačka či iny pes za plotom mali smolu nevšímal si ich . Pomohol ujsť z dvora menšiemu psovi a trajdať sa v rieke . Bol to môj miláčik mal 16 rokov keď šiel za dúhový most . Tieto psy su náchylné na kĺby. Sú rozumne rýchlo sa učia a su verne . Dokáže postražiť ak je treba . U nas mohla byť otvorená brána a neušiel . Za mna dobra voľba
@anonym_024e7d čo nerobil konkrétne? nechcel byť s vami? nerád aportoval? neplzol? bol strážny pes? 🤷♀️
@biba_18 to nerobil bolo myslene na tie horšie veci ako odpadkový koš alebo demolator atď
@anonym_024e7d 🤷♀️ 9z10 to robí 😂
@siegi Mali radi plávanie,vodu? náš sa kúpať nechce a keď sme pri rieke,len nohy namoči.čitala som o nich že zbožňujú vodu, plávanie ale náš veľmi nie,bude, čakali sme že ak bude starší ale bude mať 3 roky a stále nechce plávať
@kacenocka2 zo zaciatku nie, ale teraz uz skace do bazena. Predtym co sme mali tak to bol cisty vodnik

@anonym_285 nesuhlasim absolutne s tym ze je to ustekany pes. Mame teraz uz 2heho a okrem neho aj nemeckeho ovciaka. Retriever steka iba vtedy ked chce ist dnu. Byvame v dome, mame ho dnuka, cez den su oba psy vonkua teda retriever stekne parx za den. Tak isto aj predosly. Ale my sme ich nikdy nemali samych cele dni vonku bez nasej spolocnosti. Susedia maju tiez, ten chudscik je cele dni len sam v koterci a ten teda steka. Cize zavisi ako maju naplnene potreby. Je to neskutocne spolocensky pes a nechce byt sam
@siegi Mali radi plávanie,vodu? náš sa kúpať nechce a keď sme pri rieke,len nohy namoči.čitala som o nich že zbožňujú vodu, plávanie ale náš veľmi nie,bude, čakali sme že ak bude starší ale bude mať 3 roky a stále nechce plávať