Ako zastaviť kačky, aby nevnikli do domu?
Za domom mám jazierko a v jazierku mám kačky...
No to tie mi veru robia zlosť keď mi vojdú do domu,
malému spapajú raňajky,(totak si bol umyť ruky a rožky a chleba nikde). Mačku doštípali i na môjho psíka záutočili .preleteli zábranu a boli v dome, akokoľvek ich vyháňam stále sa vrátia ,vošli mi do sprchy...
Poraďte mi prosím čo robiť.
Mne napadá už len uvoľniť stavidlo,ale to by hádam ani nepomohlo.

A kde je fotka kacky v sprche? (to len tak). Zatvaraj dvere, nebudu dnu lozit
ved to je super mat taketo dive zvierata v dome.. Mna by to tesilo!
k zjedenym ranajkam, ktore boli evidentne vnutri a na stole sa nevyjadrujem prave ako pise viestta - preco nechavas otvorene dvere?
a tiez mi chyba foto kacky v sprche 🙂
Nevymýšlaj blbosti. Hádam máte na dome a v dome dvere tak sa ich naučte používať.
kacicky spapkat s loksami a zapit burcakom
Jaké krásne kačičky!! 😍
No určite taká pečená kačka nebude na zahodenie, tak ich dobre vykŕm, ale nechápem ako sa ti dostanú do domu, keď malému vyzobú raňajky. To máte celé dni otvorené dvere dokorán s plagátom Welcome?
Keby si ešte spravila fotku kačičiek v tom jazierku ako to vyzerá 😍
Naučila by som sa zatvárať dvere. V tom jazierku isto žije i kopa iných zvieratiek, ktoré doma nechceš mať nasťahované 😂
tomuto niekto uveril? to nemyslíte vážne... zajtra začína škola,chvalabohu

A svišť ju potom balil do fólie....
Jasne, kacky pazrave uchylacky, co zozeru detom jedlo a pozoruju nahych ludi v sprche 🙄
to mate ako velky statok ked si ani nevsimnes kacky v dome co ti zeru jedlo? dvere-taka vec na pantoch s kluckou boli vymyslene uz starocia dozadu-nechces si neake zaobstarat ?
Prečo mne žiadne kačky až na tanier nevlezú? Asi robím niekde chybu. Skúsim si nechávať otvorené dvere, keď budem v sprche. Ide jeseň, kačacie hody... 😋🍗
Baby, ja sa tu smejem z tých vašich komentov 🤣🤣🤣
To je dobry vtip ze kačky vleteli do domu a spapali ranjky dietatu. To jakoze fakt? To vazne? Tomuto pribehu bohuzial neverim.

Zatvarat dvere na dome?