icon

Kašeľ u fenky chow chow

anonym123455
25. feb 2025

Ahojte mam na vas otazku mam fenku chow chow ma 5mesiacov ale uš asi 3dni kašle potom to asi na jeden deň prestalo a včera zase kašľala zobrala som ju k veterinarovy povedal že počuje podľa kašlu že ma niečo s prieduškami neviem presne čo ale tak dal jej 2iniekcie a povedal že do 3dni by to malo zabrať že je to niečo ako antibiotika že sa mu po tich 3dni mame ozvať chcela som sa spytať či mal niekto niečo podobne aj u svojho psika ?

colsami
25. feb 2025

Dal jej Shotapen, je to penicilinova depotna rada atb.
A ano, vela ludi malo "nieco podobne u svojho psika", chytene priedusky su uplne bezne.

maddie1711
25. feb 2025

Síce nie u psa ale u kocúra …. Ma to ale chronické, žil v zlých podmienkach kým sme ho prichýlili, tak pravdepodobne z toho. Kašle v podstate stale (resp. pokašliava) sem tam, raz za rok ostane taký úplne apaticky, ťažko dýcha a vtedy mu vet niečo napicha a na druhý deň ma spať energiu a o par dni je v rámci možnosti znova ok.

anonym123455
autor
25. feb 2025

@maddie1711 tak ja mam našu fenku od malička a nebolo jej nič ma 5 mesiacov a nekašľala aš do teras no ale dnes uš trochu lepšie keď dostala včera tie iniekcie

maddie1711
25. feb 2025

@anonym123455 myslela som to skôr tak že je to bežná liečiteľna vec a nemáš sa čoho obávať.