Kde kúpim šteňa staroanglického ovčiaka na východe Slovenska?
Dobrý deň chceme kúpiť steniatko staroanglickeho ovčiaka za rozumnú cenu okolie stará lubovna,Kežmarok, Poprad
A kolko ma dcerka rokov? Ci sa zvladne postarat o psa, ktory potrebuje vela pohybu a ma srst narocnu na udrzbu.
@elenka.k 1900€, obávam sa že práve toto autorka nehľadala. Rozumná cena.... hmm.... to nájde skôr u množky ako v chovateľskej stanici
Ach jo.....😰😰
@elenka.k 1900€, obávam sa že práve toto autorka nehľadala. Rozumná cena.... hmm.... to nájde skôr u množky ako v chovateľskej stanici
@anonym_7f2306 no nenapísala, aká je práve pre ňu tá rozumná cena, ale predpokladám, že ak si vybrali také plemeno, nebude problém s € . Musia rátať, že nebude stáť pod 1000 €
@anonym_7f2306 tak za čistokrvné 1000-2000€ nie je veľa. Ja mám dobermana zo zahraničia stál 3000€+cesta 500€ a je to primeraná, rozumná cena vzhľadom na plemeno a pôvod. Kamarátka kupovala svojho (iné plemeno) tento rok za 2000€. Pod 1000 zoženie možno nejaké miešance.
čo je to rozumná cena? napíš rovno koľko si ochotná dať.
pozri fac. tam skôr nájdeš.
@anonym_540bc0 rozumná cena je možno 400€ poniektorí pýtali 1400€
bobtail za 400 eur....nesranduj....to kupiš tak u množky xlabradora.
@anonym_540bc0 rozumná cena je možno 400€ poniektorí pýtali 1400€
@adelka112 za 400 určite nezoženiete buďme realisti
Mám známych ktorí si pre šteniatko vytúženého plemena merali stovky km na chovnú stanicu v zahraničí. Keby autorke vyhovovala taká cena tak sem asi nepíśe rozumnú cenu a nechce iba východ SVK.
Vyfiltrovane zostane množka. Tam sú ceny iné. Ja osobne by som od množky šteniatko nekúpila. Radšej dala šancu útulkáčovi.
S takým rozpočtom by som išla do útulku, zaplatíte adopčný poplatok, vyjde vás to lacnejšie a ešte urobíte dobrý skutok lebo z chovateľskej stanice za takú cenu nezoženieš žiadneho psa. A na kvalitné krmivo budete mať financie? Lebo kúpa psa je najmenší výdavok s už ten máte dosť nízko nastavený a to nehovorím o tom keď náhodou na veterine bude nedajbože potrebné niečo liečiť.
Najlepšie bude psík z útulku, zvyšok peňazí odlož na zdravotnú starostlivosť, lebo psík to nie je iba kúpiť nejaké granulky ale pravidelne očkovania, zbavovanie parazitov, a ďalšia starostlivosti (srsť, zuby, pazúry) + výcvik
Mám známych ktorí si pre šteniatko vytúženého plemena merali stovky km na chovnú stanicu v zahraničí. Keby autorke vyhovovala taká cena tak sem asi nepíśe rozumnú cenu a nechce iba východ SVK.
Vyfiltrovane zostane množka. Tam sú ceny iné. Ja osobne by som od množky šteniatko nekúpila. Radšej dala šancu útulkáčovi.
@katica06 nehovoriac o tom, ze mnozky na toto plemeno asi velmi nebudu. Nie je to totiz plemeno (lacne na udrzbu a ziadane v spolocnosti), ktore by sa im mnozit oplatilo.
Autorka: prehodnotte vyber plemena. Ak za tohto psa nedas viac ako par stovak, jeho udrzba na jeho vahu a velkost a plemeno, tj starostlivost, zradlo a veterinar, Ta skor ci neskor zruinuju.

čo je to rozumná cena? napíš rovno koľko si ochotná dať.
pozri fac. tam skôr nájdeš.