Kde kúpiť alebo vyrobiť búdu pre psa?
Hľadám búdu pre psa stredného vzrastu. Dal si ju niekto z vás aj vyrobiť na mieru? Koľko vás vyšla?
@hiro ale len pre zrucneho cloveka. Navyse ked uz robi budu, ak to bude stena pripadne pes co az taku podsadu nema, je fajn mat to aj zateplene.
Autorka: je vela firiem a pracovnikov co to robia. Ale rataj s vyssou cenou. Ako pise hiro, ak mas niekoho sikovneho v rodine a okoli, skus ho uplatit na kseftik 😁 a inak velakrat su ponuky aj novych aj zanovnych aj na bazosi. Pozri tam.
Mame budú ferplast pre viszlu a museli sme ju vytuningovat riadne. Čiže by som.si to najskôr premyslela (umiestnenie, či tam bude trvalo, v zime... ). Ja by som už išla rovno do.budy zateplenej s predsienou aby nefucalo rovno cez dvere dnu ( tie "zavesiky" su na figu, to sa zlikviduje raz dva. Naš dnu dostal drevitu vlnu a bolo mu fajn ale fakt ame museli vyrobiť dvojitú stenu, zatepliť z vnútra atď... A on si to potom "vykuril" ☺️
@barbara9456 našli sme inzerát na Bazoši. Pán je niekde od Prešova. Búda stála 135 € zateplená. Podľa rasy si našiel veľkosť psa a tomu prispôsobil búdu. Nakoľko mal cestu do KE dohodli sme sa a za doplatok 5€ ju doniesol do KE. Riešili sme to pred týždňom. Ak chceš pošli mi správu a pošlem Ti kontakt.
@barbara9456 na b...si som si našla kontakt kto vyrába. Urobil mi jeden pán za 60e veľkú, pre veľkého psa.
@barbara9456 manžel spravil psi domček, dal do podlahy vyhrievaciu rohož, steny zateplil polystyrénom. Majú tam teplucko 👍.

To je podľa mňa otázka jednej hodiny práce a pár dosiek z OBI + klince...