Kedy je najvhodnejší čas na kúpu zvieratka pre dieťa?
Ahojte žienky chcela, by som sa opýtať kedy ste kúpili pre vašich najmenších nejaké zvieratko alebo respektíve kedy je tak najvhodnejšie...
@13uzivatelka11 lebo sa nevie o ne postarať, preto
@danielahamar ked to zviera nebude mat ani sa to nenauci.
V 7 si vyplakala morcata. Starame sa vsetci.
@danielahamar Veď v poriadku, tak si to zadefinuj tak, že rodičia si tie zvieratká kupujú pre seba a dieťa sa životom v takej domácnosti prakticky učí starostlivosti o zvieratko.
v 2 rokoch zajačik, v 7 rokoch psík, ale my máme radi zvieratá všetci, mali by sme ich viac len by sme nestíhali a v čase dovoleniek by to už bol problém
Asi 11 rokov som mala ked som.mala škrečka. Sama som.si naňho našetrila
@katusa32 my sme kupili skrecka synovi tusim na 9r...ale nevedel sa este o neho sam starat...teraz na 11r uz vie mu sam aj vycistit klietku.
Starsi ma rybicky, 12r sa uz vie o ne plne starat a vie o nich viac ako my s manzelom.
Takze od tych 10r...skor to sa budete starat o neho skor vy...ale zavisi od povahy zodpovednosti dietsta.
Zajace mame, pomaha najstarsi 13r.

@katusa32 nase baby mali mini zajacika. Starsia bola uz na zakladnej skole, mladsia v poslednej triede v skolke. Nakoniec som sa musela starat ja, im bol len na hranie. Zajko bol mily a vsetko, deti sa s nim vymaznali, ale starat som sa musela ja. Boli este male na to, ale to som zistila az neskoro...