icon

Kedy je najvhodnejší čas na kúpu zvieratka pre dieťa?

katusa32
25. nov 2024

Ahojte žienky chcela, by som sa opýtať kedy ste kúpili pre vašich najmenších nejaké zvieratko alebo respektíve kedy je tak najvhodnejšie...

Strana
z2
lubina
25. nov 2024

@katusa32 nase baby mali mini zajacika. Starsia bola uz na zakladnej skole, mladsia v poslednej triede v skolke. Nakoniec som sa musela starat ja, im bol len na hranie. Zajko bol mily a vsetko, deti sa s nim vymaznali, ale starat som sa musela ja. Boli este male na to, ale to som zistila az neskoro...

danielahamar
25. nov 2024

@13uzivatelka11 lebo sa nevie o ne postarať, preto

misulka22
25. nov 2024

@danielahamar ked to zviera nebude mat ani sa to nenauci.

zooeynka
25. nov 2024

V 7 si vyplakala morcata. Starame sa vsetci.

zuzitko74
25. nov 2024

@danielahamar Veď v poriadku, tak si to zadefinuj tak, že rodičia si tie zvieratká kupujú pre seba a dieťa sa životom v takej domácnosti prakticky učí starostlivosti o zvieratko.

alenka58
25. nov 2024

v 2 rokoch zajačik, v 7 rokoch psík, ale my máme radi zvieratá všetci, mali by sme ich viac len by sme nestíhali a v čase dovoleniek by to už bol problém

terezkaarthuramax
25. nov 2024

Asi 11 rokov som mala ked som.mala škrečka. Sama som.si naňho našetrila

euka210
25. nov 2024

@katusa32 my sme kupili skrecka synovi tusim na 9r...ale nevedel sa este o neho sam starat...teraz na 11r uz vie mu sam aj vycistit klietku.
Starsi ma rybicky, 12r sa uz vie o ne plne starat a vie o nich viac ako my s manzelom.
Takze od tych 10r...skor to sa budete starat o neho skor vy...ale zavisi od povahy zodpovednosti dietsta.
Zajace mame, pomaha najstarsi 13r.

kristiii
25. nov 2024

@katusa32 synovi, keď mal 8. Osmákov. Stará sa o nich (teda už len o jedného), kŕmi, mazná sa, ľúbi...ale teda klietku čistíme spoločne.

Strana
z2