Kedy spojiť kuriatka rôzneho veku po vyliahnutí?
Ahoj.neviete kedy sa mozu dat kuriatka po vyliahnuti v liahni k tym,co uz maju tyzden?skusila som dat jedno k jednemu a to starsie mu dobe furt do paprciek.ale to male sa tiez neda a vracia mu to.tak ci si zvyknu na seba,alebo je lepsie ich mat od seba.vdaka
@lilyanka1987 preto je lepsie liahnutie v "turnusoch". Ale tyzden je ok. Sikana bude zo zaciatku. Nepridavat po 1ks, ale viacero, aby sa to rozlozilo. Zabezpecit viacero krmitok, napajaciek, ohrevov...sledovat a malo by sa to poddat.
@korra vdaka.len prvy den sa odobkavali do prstov,ale uz su v pohode.len som sa bala ako zareaguju.nastastie je to dobre.teraz sa obavam toho,ake to bude,az sa daju uz starsie k dospelym sliepkam.
@korra vdaka.len prvy den sa odobkavali do prstov,ale uz su v pohode.len som sa bala ako zareaguju.nastastie je to dobre.teraz sa obavam toho,ake to bude,az sa daju uz starsie k dospelym sliepkam.
@lilyanka1987 skuste najprv "vedla seba", cez pletivo a potom spojit. Alebo vecer, v noci pridat priamo do kurnika...sikana je mozna aj tak, uvidite
@lilyanka1987 skuste najprv "vedla seba", cez pletivo a potom spojit. Alebo vecer, v noci pridat priamo do kurnika...sikana je mozna aj tak, uvidite
@korra ano vdaka vyskusam
@lilyanka1987 Bude to iste. Sliepky maju medzi sebou svoju hierarchiu a male sa to musia naucit a respektovat. Ak nie su vazne zranenia, treba ich nechat, nech sa socializuju. Treba ich ale sledovat, sliepky dokazu byt aj krute, niekedy to odobkavanie ide az do kanibalizmu.

@lilyanka1987 preto je lepsie liahnutie v "turnusoch". Ale tyzden je ok. Sikana bude zo zaciatku. Nepridavat po 1ks, ale viacero, aby sa to rozlozilo. Zabezpecit viacero krmitok, napajaciek, ohrevov...sledovat a malo by sa to poddat.