Kŕmite vtáctvo v zime?
Ja každý rok mám na parapete búdku a pre mňa je to najkrajšie divadlo pozorovať sýkorky a rôzne druhy vtákov.
Už som začala tento rok a pre mňa je to fascinujúce ich pozorovať 🐦 😊
Každú zimu chodím v rámci prechádzky rozvešať lojové guľky do lesa a všade po stromoch.
@olivierko229 No sranda.Vycvičené.Mne zasa klopú na okno al majú prázdne kŕmidlo.
@anonym_autor podobne robia aj nase 😀 ale neklopu, ale ako keby vlietavaju do okien. Nie supy, ale tak, aby sme ich zaznamenali 🙂
A mne klopkaju na parapetu 😄
Este som nekrmila, ale tento rok som videla v lidli aj v actione take lojove gule so semienkami.. to je dobre kupit? Asi skusim.. ale tu sme na juhu a nejaka extra zima nie je
@o__o áno tie majú radi, kupujem v lidli
@anonym_autor iba keď moc silno a dlho mrzne, alebo je dlho sneh. A to často nebýva ...
@anonym_autor Kŕmime, tu neďaleko zaväzujeme do kríkov a aj na stromy a pravidelne im chodíme sypať. A aj u deda na záhrade, jeden čas sme tam mali búdku na strome. Teraz už neviem, či ju dedo nedal preč.
Ale zlaté sú tie sýkorky 🙂
U nás tie lojove gule vtáčiky nechcú jest... chutí im iba slnečnica
@anonym_autor áno krmim na balkóne majú už nachystané a hlavne u nás ide slnečnica 🙂 a každý deň v rovnaký čas presne chodí brhlik a ešte mi aj zaspieva keď sa napapá a vôbec sa nebojí kukám ho z okna 😃mňa to teší
Aj ja krmim, zevraj teraz si vtaky vytvaraju tukove zasoby na zimu tak je dobre ich prikrmovat
Ano jasne.Najradsej maju slnecnicu,tam sa sykorky ale aj vrabce naucia velmi rychlo vracat,kolkokrat ich mam aj 5 na budke.Tiez vesiam aj lojive valceky so slnecnicou alebo makom.A chystam sa aj na budly na stracej nozke na zahradu nech mame domace kino 😄
Nekrmim máme kocúra mal by z nich bufet 😅

@anonym_autor ano, krmime, uz od oktobra. Mala som v plane neskor, ale zacali navstevovat krmitko, tak uz bol cas. Dali sme si ho rovno k oknu, naucili sme ich, ze kedd klepkame na misku lyzickou, zacnu sa zlietavat, niekedy priletia na par centimetrov. Na jar potom sami stratia zaujem, su presytene slnecnicou a tak uz nekrmime. Nedavam lojove gulicky, davam arasidove maslo so slnecnicou, ked je tak jablko, suchy chlieb, semiacka zo zemli.
@olivierko229 No sranda.Vycvičené.Mne zasa klopú na okno al majú prázdne kŕmidlo.