icon

Ktoré plemeno psa je vhodnejšie do bytu?

roselyn
19. jan 2025

Dobry den. Uz sme doma zuzili vyber maleho psika do bytu. Ktory by bol vhodnejsi podla Vasich skusenosti? Dakujem za rady 😉

Strana
z2
mon29
22. jan 2025

Bisonik je uzasny, mame ho

roselyn
autor
22. jan 2025

@mon29 A odkial ho mate? A kolko stal? Kludne aj IP. Rozmyslame vlastne ako kde psa vlastne kupit.

bazarica
12. feb 2025

Ahojte. Rozmýšľam nad bisonom. Jediná dilema je, či vydrží doma cca 7 hodín sám, kým som v práci. Nezničí mi zariadenie a pod.?

natalik42
28. mar 2025

Ahoj , ja mam maltipoo a som v kontakte z viacerými... Skoro vždy sa zhodneme že je to veľmi energický, rozumný a ucenlivy psík, tazko znasa samotu, veľmi veselý, rád aportuje a šikovný na agility. Veľkosť záleží od pudlika . Moja ma oboch rodicov s PP a testovaných na dedicne ochorenia. Kazde plemeno si muselo prejsť krížením a velmi dlho trva kým prejde všetkým aby sa mohlo zapísať do FCI . Viem že žiadosť na uznanie je podaná ... Mam v rodine aj maltezacku aj pudlika...samozrejme pudlik je top 1 vo všetkom... Maltezacka je čistý blazon , ťažšie sa učí oproti maltipoo ale to môže byť vec jednotlivca...je to na Vas ale hlavne treba sakra sledovať lebo je 20 mnoziarov : 2 chovateľom... Maju bavlnkovu srsť ale velmi sa motá... Treba ozaj stale cesat ak chcete dlhsiu alebo ostrihať...

Strana
z2