Ktoré plemeno psa je vhodnejšie do bytu?
Dobry den. Uz sme doma zuzili vyber maleho psika do bytu. Ktory by bol vhodnejsi podla Vasich skusenosti? Dakujem za rady 😉
Ahojte. Rozmýšľam nad bisonom. Jediná dilema je, či vydrží doma cca 7 hodín sám, kým som v práci. Nezničí mi zariadenie a pod.?
Ahoj , ja mam maltipoo a som v kontakte z viacerými... Skoro vždy sa zhodneme že je to veľmi energický, rozumný a ucenlivy psík, tazko znasa samotu, veľmi veselý, rád aportuje a šikovný na agility. Veľkosť záleží od pudlika . Moja ma oboch rodicov s PP a testovaných na dedicne ochorenia. Kazde plemeno si muselo prejsť krížením a velmi dlho trva kým prejde všetkým aby sa mohlo zapísať do FCI . Viem že žiadosť na uznanie je podaná ... Mam v rodine aj maltezacku aj pudlika...samozrejme pudlik je top 1 vo všetkom... Maltezacka je čistý blazon , ťažšie sa učí oproti maltipoo ale to môže byť vec jednotlivca...je to na Vas ale hlavne treba sakra sledovať lebo je 20 mnoziarov : 2 chovateľom... Maju bavlnkovu srsť ale velmi sa motá... Treba ozaj stale cesat ak chcete dlhsiu alebo ostrihať...

Bisonik je uzasny, mame ho