icon

Mačka po pôrode krvácala. Čo robiť?

r1uska
31. aug 2024

Dobrý deň. .. moja mačka bola v posledných pár týždňoch pred pôrodom. Chcem dodať že žije vonku. Je to voľne žijúca mačka. Bola už 3 krát za svoj život tehotná... Dneska prišla a krvácala z vagíny ale nemala mokré brucho respektíve bradavky. Ani stopa že by kojila... Som si 95% istá že bola tehotná... Zatiaľ sa vždy po pôrode mačiatka starala a všetko podobne... Prvé po pár mesiacoch niekde odniesla.... Tento rok tiež sa o ne starala pekne aj všetko ale potom ich odniesla na trošku iné miesto no po pár dňoch aj od tiaľ zmizli... Všimla som si že jej asi vadí keď som pri nej bola... Mačiatka som ani nechytala ani nemala s nimi žiaden kontakt iba som ich vždy skontrolovala. Teraz tretí krát som ich ani nevidela ani nemá mokré bruško ako stopu po kojení. Stalo sa že nejaké mačiatko zožrala to sme už riešili. Ale teraz krváca a nemá mokré brucho... Zmenšilo sa jej ako normálne po pôrode... Určite ich porodila ale nemá na sebe inej stopy ako to že krvácala... Napadlo mi že ich zožrala ale hneď po pôrode? Máte niekto skúsenosti alebo nejakú radu?

Strana
z3
dobryden
31. aug 2024

@r1uska Ved nemusis dat vsetky 3,staci tu jednu co žerie vlastne deti.A 500€ to nestoji urcite.

aandrea9
31. aug 2024

@januska12323 chudobná duchom. Radšej vypnem upozornenia lebo mi je z nej 🤮

ali007
1. sep 2024

@r1uska
Počúvaj daj ju vykastrovať! Stojí to 50 eur. Bývaš v dome a ty ju nemáš na jeden deň kde dať? Stačí úplne malá miestnosť, nič extra nepotrebuje.

vazektomia
1. sep 2024

@r1uska takže tebe je ľúto dať si zvieratko dokopy a tak, ako káže zákon zabrániť neželanému množeniu? Namiesto toho tu trepeš o 1500€ a o tom, že nemáš sterilný dom? Si normálna? A spôsobila si smrť ktovie koľkým mačiatkam....ja by som ťa rozniesol a naparil také pokuty že by si sa z toho posr.... Najhorší človek je presne tento typ. Nové auto pred domom, dovolenky, ale hlúpych pár eur na zvieratko nedajú lebo hento lebo toto lebo ono....ak to nie je o peniazoch, o čom teda? O tom, že ľudia majú v hlave prievan aj keď veterinárny zákon výslovne vraví, že majiteľ je povinný zabrániť neželanému množeniu. Ja už neviem čo viac vám treba. Asi kladivom po tej vymletej kotrbe. Nič iné nepomôže.

janulik2008
5. sep 2024

1.500e? Ja som davala tento rok kastrovat macku a kastracka stala 60e plus som jej dala nejake testy spravit. Takze do cca 100e. Bola vnutri kde mala klud. Macke netreba vela hlavne musi mat pokoj a my sme davali aj deku na zem aby mala kde lahnut.

Strana
z3