icon

Miska pre psa na vodu

katik22
23. júl 2025

Ahojte, máte prosím vás niekto overenú takú tu misku na vodu; aby neboli všade okolo kaluže, keď sa psík napije?? Mali sme jednu , ale nerobila to, čo sľubovala 😁 a najviac milujem, keď sa idem “zabiť” na kaluži kolo misky .
Ďakujem

zuzanita1609
23. júl 2025

Daj pod ňu väčší kus látky,handru,aby to rovno vpilo,keď mu/jej vytečie z tlamy. Poznám 😁

katik22
autor
23. júl 2025
@zuzanita1609

Daj pod ňu väčší kus látky,handru,aby to rovno vpilo,keď mu/jej vytečie z tlamy. Poznám 😁

@zuzanita1609 ahoj Zuzka .. no, to mame .. lenže 😂 ona má gambu na pól republiky .. a tečie jej to z nej po celom byte , kde sa pohne .. potrebujem, aby od misky šla už so suchou papulkou 😂 ale asi chcem veľa

zuzanita1609
23. júl 2025
@katik22

@zuzanita1609 ahoj Zuzka .. no, to mame .. lenže 😂 ona má gambu na pól republiky .. a tečie jej to z nej po celom byte , kde sa pohne .. potrebujem, aby od misky šla už so suchou papulkou 😂 ale asi chcem veľa

@katik22 a kebyže tú misku preložiš niekde,kde nie je taká frekvencia chodenia okolo? Mám dvoch veľkých a tiež dokážu urobiť peknú "plaváreň". Alebo potom asi vedro-kybel 🤭,to by obtrela čiastočne,asi 😅.

stellarstar
23. júl 2025

Pri našej veľkej dáme sme mali niečo podobné tomuto a voda nikde

katik22
autor
23. júl 2025
@stellarstar

Pri našej veľkej dáme sme mali niečo podobné tomuto a voda nikde

@stellarstar ďakujem moc , idem to hneď skúsiť objednať ..

maddie1711
23. júl 2025

No toto som riešila roky pri shitzu. Skúšala som podložky, misky, vedro aj rôzne typy psích fontány - mala som vtedy 3 psov, 2ja tu fontánu hneď pochopili, pili z kraja kde tá voda vlastne odtekala ale shitzu nieeeee on musel oprieť bradu o tu časť kde to vytekalo a pil úplne z opačného konca, veď prečo si to zjednodušovať 😂😂

katik22
autor
23. júl 2025
@maddie1711

No toto som riešila roky pri shitzu. Skúšala som podložky, misky, vedro aj rôzne typy psích fontány - mala som vtedy 3 psov, 2ja tu fontánu hneď pochopili, pili z kraja kde tá voda vlastne odtekala ale shitzu nieeeee on musel oprieť bradu o tu časť kde to vytekalo a pil úplne z opačného konca, veď prečo si to zjednodušovať 😂😂

@maddie1711 niektoré tie psíky sú take jelitka naše no 😀😀 len na to naozaj potrebujem vyriešiť , čím skôr .. čakáme babo a nepotrebujem aby mi mala dupackami utierala mláky po psikovi 😀🥲