Môže Biolit spôsobiť zdravotné riziko pre mačky?
Dobry den . Kupilinsme stary dom a museli sme dat mucholaoky avsak tie nepomohli tak biolit do zástrčky ,ako som si prečítala navod ze ked sa mi to dostane do dýchacích ciest mozem zomriet velmi som sa zlakla ,aj o mačky ci sa z toho nezadusia neotravia neviem ,ale zrazu mi zacalo byt tazko mam pocit ze aa neviem nadýchnuť ,mam panicku poruchu takéto stavy som mala uz pred rokom nerozumiem preco sa to vrátilo ci ten strach
@kristina23433 Muchy? To ste kúpili kde? V rovníkovej Afrike?
Inhalovat biolit ine šmakocinky čo menšie tvory instantne zabijú isto bude zdraviu prospešné.
Uz si bola u psychiatra? Ako som sa pozrela na tvoje temy, tak myslim si, ze by si sa mala zacat seriozne liecit. A nie, z biolitu v zasuvke sa nezadusis, ani ty ani macky. To dusenie je len v tvojej hlave a zas mas panicky zachvat
zas admin zmenil nazov temy od veci
@h2 ????
@h2 Hurbanovo
@br4n ??
Realne je to skodlive pre kazdeho ,aj pre cloveka...napr.aj rybky v akvarku podochnu,cize clovek nezomrie ale skodi mu to.... a mensim zverom.tiez
Poriadne si precitaj návod. Biolit do zástrčky by mal byť zapnutý len pri otvorenom okne. A áno, na niektoré druhy účinných látok, ktoré obsahujú tieto biocidnw výrobky sú mačky extra náchylné. Ale podotýkam, len v zatvorených miestnostiach. Avšak dusiť by si sa z toho nemala. Ak máš pochybnosti, radšej to prestaň používať alebo nebuď v izbe vtedy, keď je výrobok v zástrčke. Inak biolit je repelent, teda muchy len odpudzuje, nezabíja ich.

tak to vytiahni z elektriky ...