Možnosti dlhodobého stráženia psíka
Ahojte, viete mi poradiť či je niekde možnosť dlhodobého stráženia psíka? Dlhodobé v zmysle tak cca skoro pol roka. Nemám možnosť ho vziať zo sebou ale je člen rodiny, nemala by som srdce ho niekomu dať. Rodina možnosť stráženia nemá.
@anonym_autor a čo chovateľ od ktorého máš psíka?
@anonym_autor hlavne ho prosim nikomu nedaruj lebo taketo psiky potom koncia v utulkoch. Skusila by som sa mozno spytat na fb v roznych skupinach psickarskych a pri troche stastia sa nejaka rodinka najde ktora by ho bola ochotna postrazit aj na takuto dobu
hlidačky? aké mesto
aké plemeno, psík, alebo fenka ?
aké plemeno, psík, alebo fenka ?
@koniarova bojim sa ze by prisiel do zlych ruk a asi ani ja by som to nezvladla ho dat uplne prec...
@anonym_67db85 uz je to dlho co ho mame a neviem uz presne od koho lebo sme museli pre neho daleko cestovat a pochybujem ze by pani bola ochotna...
@anonym_41ce8d presne toho sa bojim... skusim, moc dakujem
@biba_18 je to zapadne Slovensko ale kludne by som sla aj dalej ak by niekto bol ochotny... pozerala som aj tam len tam vacsinou na kratku dobu strazia, ale skusim este popozerat dakujem
@done husky, psik 3,5 rocny
@koniarova bojim sa ze by prisiel do zlych ruk a asi ani ja by som to nezvladla ho dat uplne prec...
@anonym_67db85 uz je to dlho co ho mame a neviem uz presne od koho lebo sme museli pre neho daleko cestovat a pochybujem ze by pani bola ochotna...
@biba_18 je to zapadne Slovensko ale kludne by som sla aj dalej ak by niekto bol ochotny... pozerala som aj tam len tam vacsinou na kratku dobu strazia, ale skusim este popozerat dakujem
Je zvyknuty na byt ci dom? Mozno by som ti mohla pomoct, skus mi napisat
@anonym_autor veď im skús napísať, aj keď nemá niekto vyslovene napísané, možno bude ochotný 😏
Tento hotel ponúka aj dlhodobo https://www.saurus.sk/?gad_source=1&gad_campaig...
@anonym_autor do Žiliny hotel saurus sú videá aj na FB, je to tam super.
@anonym_autor ako že nevieš od koho máte psíka? Veď je to v papieroch napísané. My napr berieme psíky od nás na stráženie. Poznám všetkých majiteľov naších odchovov, som s nimi v kontakte.
@maca1984
@3009 tam beru len kastrovane psiky a tie co nenicia zariadenie hotela a ten nas sem tam nieco zdemoluje, nic vazne ale asi by ho nezobrali...
@anonym_67db85 neviem lebo to bolo roky dozadu, zariadoval to manzel a brali sme ho na inzerat nemam od neho ja papiere, dostali sme len potvrdenia na odcervenie a ockovania
Jednoznačne odporúčam nad 60 dní je -20% z ceny https://www.doghotel.sk/cennik/
@anonym_autor ako že nevieš od koho máte psíka? Veď je to v papieroch napísané. My napr berieme psíky od nás na stráženie. Poznám všetkých majiteľov naších odchovov, som s nimi v kontakte.
@anonym_67db85 nevie lebo to nebude PP
@maca1984
@3009 tam beru len kastrovane psiky a tie co nenicia zariadenie hotela a ten nas sem tam nieco zdemoluje, nic vazne ale asi by ho nezobrali...
@anonym_67db85 neviem lebo to bolo roky dozadu, zariadoval to manzel a brali sme ho na inzerat nemam od neho ja papiere, dostali sme len potvrdenia na odcervenie a ockovania
@anonym_autor tak sú to roky a psík ma 3,5? Heslo nesedí časová os. Obavám sa, že psík do hotela nepojde, ani nie pre to, že demoluje (ako ste ho vychovali?) ale skôr, že tontteba patrične platiť… myslím, že je rozumnejšie ho niekomu dať, akonzverit na pol roka (aj keď mám neviem prečo pocit, že to nebu 6 mesiacov), on si niekde zvykne a potom sa rozhodneš a zoberieš späť? Veď ke to živý tvor!
@maca1984
@anonym_autor tak ale tieto info my nemáme odkiaľ vedieť, doteraz si to nenapísala.
Napíšem úprimne, myslím si, že nebude úplne jednoduché nájsť mu takéto dlhé stráženie. Kríženec zrovna huskyho (plemeno celkom náročné na aktivitu).. občas niečo doma zdemoluje a predpokladám, že to nebudú jeho jediné "muchy" - hlavne odporúčam informovať detajlne o všetkom - ako sa znáša so psami a zvieratami, ako reaguje vonku na ľudí/psov/zver v prírode, ako zvláda chôdzu na vodítku, ako sa správa doma, či už niekde na dlhšie bez vás bol a ako to znášal, proste všetko a byť hlavne úprimný.. pretože neviem síce kam idete/prečo toto zháňate, ale aby sa nestalo, že sa ho niekto ujme, po pár dňoch/týždňoch zistí, že to nedáva a čo potom....

@anonym_autor dať ho niekomu, je to najrozumnejšie čo môžeš urobiť