icon

Môžu mačky poškodiť nafukovaciu vírivku?

22. jún 2025

Ahojte ....ideme kupovať nafukovaciu vírivku...mame dve mačky plus neratam z pol dediny co do nás chodia......môžu to mačky roztrhat ?

leveta
22. jún 2025

Ahoj. Podľa mňa skôr nie. Tá guma je dosť hrubá. Naše mačky si tam akurát nahrievali zadky, keď to bolo zavreté, čiže asi nebolo ich prioritou to zničiť 😂

kacena4
22. jún 2025

zalezi od toho v akom stave maju nechty...

astrobot
22. jún 2025

Máme 4 macky,a vírivka ich vôbec nezaujíma🙂

autor
22. jún 2025
@astrobot

Máme 4 macky,a vírivka ich vôbec nezaujíma🙂

@astrobot a prosím vas, aké prostriedky používate na čistenie vírivky a ako často? 🙂

koniarova
22. jún 2025

Vírivky pre ne zaujímavá nebude

astrobot
23. jún 2025

Dávam tam minitablety 5v 1 ,každý deň po kúpani vyplachnem filter so striekajucou vodou.takto za celú sezónu minieme Max 2 filtre.hlavne treba počas dňa mať pustenú filtráciu,hlavne ak je veľké teplo a voda je cez 30 stupňov.

autor
23. jún 2025
@astrobot

Dávam tam minitablety 5v 1 ,každý deň po kúpani vyplachnem filter so striekajucou vodou.takto za celú sezónu minieme Max 2 filtre.hlavne treba počas dňa mať pustenú filtráciu,hlavne ak je veľké teplo a voda je cez 30 stupňov.

@astrobot dali by ste mi foto tabliet 🙂

natalka13
23. jún 2025

Nasa chodi po obrube, guma je hruba to neprederavi . Tabkety je jedno aku znacku kupis len kup do virivky su mensie ako bazenove. Ja davam gulicky co su namiesto piesku na filtraciu a prem ich v pracke.

astrobot
23. jún 2025
@astrobot

ivanka33
27. jún 2025

Náš kocúr sa uvelibil na kryte,keď sme odokryli vírivku a pazúrikom pretrhol...je to tá vnútorná časť krytu nafukovacia,taká tenká...tak len odporúčam obrátiť naopak🙂