Môžu mačky poškodiť nafukovaciu vírivku?
Ahojte ....ideme kupovať nafukovaciu vírivku...mame dve mačky plus neratam z pol dediny co do nás chodia......môžu to mačky roztrhat ?
zalezi od toho v akom stave maju nechty...
Máme 4 macky,a vírivka ich vôbec nezaujíma🙂
Máme 4 macky,a vírivka ich vôbec nezaujíma🙂
@astrobot a prosím vas, aké prostriedky používate na čistenie vírivky a ako často? 🙂
Vírivky pre ne zaujímavá nebude
Dávam tam minitablety 5v 1 ,každý deň po kúpani vyplachnem filter so striekajucou vodou.takto za celú sezónu minieme Max 2 filtre.hlavne treba počas dňa mať pustenú filtráciu,hlavne ak je veľké teplo a voda je cez 30 stupňov.
Dávam tam minitablety 5v 1 ,každý deň po kúpani vyplachnem filter so striekajucou vodou.takto za celú sezónu minieme Max 2 filtre.hlavne treba počas dňa mať pustenú filtráciu,hlavne ak je veľké teplo a voda je cez 30 stupňov.
@astrobot dali by ste mi foto tabliet 🙂
Nasa chodi po obrube, guma je hruba to neprederavi . Tabkety je jedno aku znacku kupis len kup do virivky su mensie ako bazenove. Ja davam gulicky co su namiesto piesku na filtraciu a prem ich v pracke.
Náš kocúr sa uvelibil na kryte,keď sme odokryli vírivku a pazúrikom pretrhol...je to tá vnútorná časť krytu nafukovacia,taká tenká...tak len odporúčam obrátiť naopak🙂

Ahoj. Podľa mňa skôr nie. Tá guma je dosť hrubá. Naše mačky si tam akurát nahrievali zadky, keď to bolo zavreté, čiže asi nebolo ich prioritou to zničiť 😂