Nádor u psa
Ahoj prosím ma niekdo skúsenosť takú jeho psík mal zubný nádor ? Hľadám takých aby sa podelili o skúsenosť môjmu psikovy som našla hrcku na brusku operovali ho vybrali mu ju a zároveň ju kastrovali je to fenka 11 ročná hrcku som dala poslať na histologiu kde sa zistilo že Hrčka bola zubný nádor bojim sa že sa jej to vráti inde
My mame 14 ročnú fenku po operácii asi 2 týždne má preč dva nádory aj lištu oba zhubné a jeden bol karcinogénnysakróm ten asi najhorší ? Keďže naposledy mala rentgen pľúc v auguste a pre istotu už jej spravil. Je to krátka doba sle zatiaľ nič nemá no pýtala som sa namiesto chemoterapie ktorš je náročná financne pretoze uz ma sj vysoky vek s nie je iste ci by jej predlzilo toto zivot tak presne onko diskusia s je aj forma infuznych terapii aby spomalili alebo obmedzili tvorbu dalsich. Kedze ich zatial nemam tak by to bola prevencia proti tvorbe tych rak.buniek a tak nam dali ten Alavis Sanicell a co citam vela ludom pomaha . Takze uvidime ako jej to pomoze. Vsetci tu pisete ze sa dozili viac rokov lenze psikovia tu maju ta 9-11 ale nasa ma 14 takze snad nejake dva roky s nami este si uzije ☺️ uvidime ako to pôjde
@nicole95 držím palce ja neviem či je to ten najhorší nádor umna je zas najhorší zubný myslím si zo nerozumiem sa tomu zhubný mala moja fenka lenže ju aj kastrovali ze kastracia pomáha zervaj aby nemala tie hormoni ktoré ties podporujú tvorbu rakoviny moja ma 11 rokou len len že toto zvládla ak vás nieje kastrovany tak asi koli tomu lekár rozhodol že 14 rockou už ma zo je viac už ako fenka moja by nedal to asi držím palce nech dožije najviac ako môže ❤️❤️❤️
@nicole95 držím palce ja neviem či je to ten najhorší nádor umna je zas najhorší zubný myslím si zo nerozumiem sa tomu zhubný mala moja fenka lenže ju aj kastrovali ze kastracia pomáha zervaj aby nemala tie hormoni ktoré ties podporujú tvorbu rakoviny moja ma 11 rokou len len že toto zvládla ak vás nieje kastrovany tak asi koli tomu lekár rozhodol že 14 rockou už ma zo je viac už ako fenka moja by nedal to asi držím palce nech dožije najviac ako môže ❤️❤️❤️
@ingridmotyl nie nie ona je kastrovana 3 roky dozadu cca a potom sa jej spravili najskor nic a asi nedavno ten jeden vacsi tak ten ma karcinosarkom…agresivnejsi .. davate aj nejake dalsie vitaminy alebo len alavis sanicell ?
@ingridmotyl nie nie ona je kastrovana 3 roky dozadu cca a potom sa jej spravili najskor nic a asi nedavno ten jeden vacsi tak ten ma karcinosarkom…agresivnejsi .. davate aj nejake dalsie vitaminy alebo len alavis sanicell ?
@nicole95 no len ten alavis nechcem do nej pchať veľa a iných liekou kadiake nám vyoperovali tu hrcku poslali do laborka že zhubný a zároveň kastrovali pár dni bol pokoj teraz dostala pred nedávnom čo nikdy pred tým také nemala zápal obličiek tak riešila som to našom meste iným doktorom chodila tri dni na antibiotikách pichali jej antibiotika ani kotrola nič nenavrhla veterinarka pár dni bol pokoj znova začala byt ako pred zápalom obličiek nespokojná nekludna večer nespavosť to trvalo tri dni vravím si idem snou do Zvolena tam kde ju operovali nech sa pozrú nanu oni zrazu začala spať sama od seba celú noc tak znova si vravím no začala spať znova normálne tak nejdem doktorovi zbytočne stresovať aby zas brali krv ihlu atd ustalilo to teraz zas ma také obdobie malý apetít ma máličko my papa sotva že dobne dačo zie ináč je ziva spi kaká cika len toto že nemá takú chuť do jedla ako pred tým zie ale malo mal aj vás psík takéto obdobia nechutenstvo ? Títo veterinári naozaj česť vinimiek malo taký sú že normálny polovica a vedcina znich sú hlupaci človek si musí premyslieť zvážiť komu da psíka do rúk akože nesťažujem sa na toho čo ju operoval príklad tej unas čo som snou išla prehliadku čo jej zistila zápal obličiek ani sirup antibiotika nemala že mám chodiť knej na pichnutie antibiotík nejaký čas bol pokoj znova prestala spinkať potom ustalilo sáme od seba teraz nechutenstvo ma ani prehliadku my nenavrhla iba sa spýtala spi? Vravím už Ano ona tak dobre je žiadna profesionalita nič nahnevaná na tento sistem človek platí nemalé peniaze týmto lekárom čiže chce mať po poriadku všetko aj psíka

My mame 14 ročnú fenku po operácii asi 2 týždne má preč dva nádory aj lištu oba zhubné a jeden bol karcinogénnysakróm ten asi najhorší ? Keďže naposledy mala rentgen pľúc v auguste a pre istotu už jej spravil. Je to krátka doba sle zatiaľ nič nemá no pýtala som sa namiesto chemoterapie ktorš je náročná financne pretoze uz ma sj vysoky vek s nie je iste ci by jej predlzilo toto zivot tak presne onko diskusia s je aj forma infuznych terapii aby spomalili alebo obmedzili tvorbu dalsich. Kedze ich zatial nemam tak by to bola prevencia proti tvorbe tych rak.buniek a tak nam dali ten Alavis Sanicell a co citam vela ludom pomaha . Takze uvidime ako jej to pomoze. Vsetci tu pisete ze sa dozili viac rokov lenze psikovia tu maju ta 9-11 ale nasa ma 14 takze snad nejake dva roky s nami este si uzije ☺️ uvidime ako to pôjde