Najlepší obchod pre chovateľské potreby
Dobrý deň, ktorý obchod je podľa vás najlepší pomer cena kvalita pre potreby domácich miláčikov misky obojky voditka granule a podobne🙏
@lebandulka7 veterinárne konzervy pre nášho 16-ročného psíka s hepatic diétou kupujeme na arazoo, krmivá.sk máva úžasné výpredaje aj s veľkou zľavou. Podľa potreby sledujeme aj heureka.sk, tam sa vám ukážu zľavy na granuly aj konzervy/kapsičky. Na zoohit.sk kupujeme podľa situácie- zľavy, výpredaje atď.
@lebandulka7 ja kupujem na zoohit.sk a spokojnypes.sk
@lebandulka7 ja kupujem na zoohit.sk a spokojnypes.sk
@3009 áno, zabudol som na nich. Permanentne porovnávame ceny a podľa toho sme pred časom nakúpili aj na spokojnypes.sk alebo royalpets.sk
@lebandulka7 zoohit uz davno nema najlepsie ceny, ale najhorsie na nich sposob dopravy dpd kurier, to je jedna katastrofa, nic s tym nevedia spravit.
@lebandulka7 zoohit uz davno nema najlepsie ceny, ale najhorsie na nich sposob dopravy dpd kurier, to je jedna katastrofa, nic s tym nevedia spravit.
@maria1989 v mojom meste je DPD najlepšia doručovacia služba, úplná katastrofa je SPS alebo GLS. Treba si uvedomiť, že zoohit.sk má obrovské množstvo objednávok a fakt niekedy idú na maximum. Napr. asi pred 2 týždňami mali 50% zľavy na niektoré granuly a mali nápor. Vtedy píšu mail s ospravednenim, že majú kvantum objednávok... Len my sme brali 3x12 kg granúl, lebo máme zvieratká vlastné + v dočaske. Brali aj iní dočaskári v našom okolí...
Za mňa spokojnypes, hlavne ten vernostný program je super.

@lebandulka7 Zoohit.sk