icon

Našli ste mačku s obojkom? Čo robiť?

4. okt 2024

Zdravicko, našli sme mačku s obojkom avšak nikto sa k nej nehlási a my si ju nemôžme nechať , neviete čo s ňou robiť v takomto prípade ?

cyberk
4. okt 2024

K veterinarovi skontrolovat cip a najde majitela ;)

kavasmliekom
4. okt 2024

Ak má čip, tak zverolekári nájde majiteľa.

januska12323
4. okt 2024

Ako by sa mal niekto hlásiť? Veterinár pozrie čip a budeš vedieť komu patrí.

korra
4. okt 2024

cip moze mat/nemusi, este to stale nieje takym standartom ako u psov 🙁 alebo ma a neregistrovany, to je tiez moznost. Po zisteni u veterinara je moznost len inzercie/zdielanim na sietach, po znamych, ci ju niekto nehlada,alebo neprichyli, ked si ju nemozete nechat. Drzim palce nech sa najde majitel

maranco
4. okt 2024

@korra ak má neregistrovaný čip tak to je chyba veterinára, zobral peniaze za čipovanie ale zapísať chovateľa do PC sa mu nechcelo

Overiť či máte aktuálny kontak na seba pri strate psa/mačky si viete na stránke https://crsz.sk/

maranco
4. okt 2024
autor
4. okt 2024

Ma na sebe iba klasicky obojok , žiaden čip 🥹

tundra
4. okt 2024

Čip je pod kožou a zistis to len citackou😉

maranco
4. okt 2024

čip sa pichá pod kožu na krku, nevidíš ho okom, možno sa dá niekedy nahmatať
v každom prípade mačka s obojkom nebude pouličná/potulná ale má svojho chovateľa, skús jej fotku dať do miestnych FB skupín

slavomira236
4. okt 2024

Nema tam adresu?? Daj na fb..nas sa rad tula a uz 2krat sme ho nasli cez fb raz ja a raz pani nejaka hoo dala do skupiny mesta. Pritm aj adresu mal napisanu na vnutornej strane obojku.

maratonka
4. okt 2024

Čip nemusí mať, ani moja nemá čip. Ale možno ju spozná veterinár, ktorý je v okolí. Mačky nezvyknú ďaleko zájsť. Potom už len FB skupina.

deti95060810
4. okt 2024

z akého mesta? dcérina spoluž. hľadá mačku ....

autor
4. okt 2024

@deti95060810 Košice kvp

mandymoore123
4. okt 2024

Skúste osloviť OZ v blízkosti Košíc. Pomôžu aj s veterinou

rozculena
4. okt 2024

odkedy sa mačky čipujú?

maranco
4. okt 2024

@rozculena už pár rokov si môžeš dať začipovať mačku, ak cestuješ do zahraničia je povinné ak necestuješ dobrovoľné
https://www.veteras.sk/blog/cipovanie-psov-a-ma...

maria1989
4. okt 2024

Posli fotku macky na FB Srdce pre macky, mozno sa najde majitel, ktoremu chyba.

ivica5555
4. okt 2024

Ak by nic z horeuvedeneho nezabralo,skus ju vypustit tam,kde ste ju nasli,mozno sa len zatulala o ulicu dalej a netrafila domov.

deti95060810
4. okt 2024

tak to nie , to je moc ďaleko...
250 km.

aandrea9
4. okt 2024

Kontaktuj Srdce pre mačky...je to obc.zdruzenie ...sú aj na Fb. Určite pomôžu aspoň zdielanim.