Odčervenie Yorka - rady od veterinára verzus návod
Ahojte ako sa riadite pri odcerveni psíkov?podľa návodu či podľa veterinára?mám tabletky na obrázku Caniwerm píšu že od 2do 5kil a dávajú 2tab,náš má 3.7kg a 1,5roka a keď som sa pred pol rokom pýtala veterinára tak povedal že stačí jedna tab.vtedy mal tak 3kila niečo,dakujem

tabletky su asi silnejsie a ked bol lahsi stacila mu jedna -aj ked pribalovy letak vravi inak..no kedze uz pribral a zostarol tak by som uz dala 2
@anonym_autor Ahoj, moj psik ma 11kg a moj veterinar odporucil 1,5 tabletky. Tak maly psik ako je yorksir je podla mna vela. Ja by som sa riadila veterinarom, pokial je spolahlivy. Nas veťoš je naozaj dost dobry a v tomto mu verim. Mamina mala cca 7kg psika a jej veterinarka povedala,ze staci 1 tabletka. Moj psik ma 11 rokov, vzdy mal tak cca tych 11-12kg a cely cas tych rokov mu takto davam a je uplne v poriadku. Skus si pripadne este raz u veterinara overit, alebo skus sa opytat este nejakeho ineho pre overenie.
@anonym_autor Ahoj, moj psik ma 11kg a moj veterinar odporucil 1,5 tabletky. Tak maly psik ako je yorksir je podla mna vela. Ja by som sa riadila veterinarom, pokial je spolahlivy. Nas veťoš je naozaj dost dobry a v tomto mu verim. Mamina mala cca 7kg psika a jej veterinarka povedala,ze staci 1 tabletka. Moj psik ma 11 rokov, vzdy mal tak cca tych 11-12kg a cely cas tych rokov mu takto davam a je uplne v poriadku. Skus si pripadne este raz u veterinara overit, alebo skus sa opytat este nejakeho ineho pre overenie.
@motylik2559 ale Ty hovoris o inych tabletkach ako davala tuto autorka. Vacsina tabletiek je zvycajne na 1tbl=10kg, tj 11 kilovy pes ANO ma dostat 1 a pol tabletky a 7kilovy jednu. To je uplne regulerne a spravne davkovanie.
Lenze autorka sa pyta na ine tabletky s inym davkovanim. Takze tieto postrehy a rady nie su pre nu vobec vhodne.
@motylik2559 ale Ty hovoris o inych tabletkach ako davala tuto autorka. Vacsina tabletiek je zvycajne na 1tbl=10kg, tj 11 kilovy pes ANO ma dostat 1 a pol tabletky a 7kilovy jednu. To je uplne regulerne a spravne davkovanie.
Lenze autorka sa pyta na ine tabletky s inym davkovanim. Takze tieto postrehy a rady nie su pre nu vobec vhodne.
@colsami vieš mi teda poradiť?mám sa riadiť podľa letáčiky?
Ak ma pes skoro 4kg, nech dostane 2tbl, to je davkovanie tychto tabliet prenho.
To som ja, len neviem preco sa mi zapol anonym. Asi omylom preklik.
@anonym_autor radaej viacej ako menej,psovi to neuskodi.

Ja dávam podľa príbalového letáku. Nekupujem u veterinára takže len tým sa riadim. Tých odčervovacích tabletiek je veľa tak možno sa pomýlil. A to isté robím aj pri ľudských liekoch a ak nastane nesúlad medzi radou dr a letákom vždy to potom konzlutujem tak ak chceš mať istotu koľko dať, zavolaj veterinárovi.