icon

Online psia škola

17. sep 2025

Online psia škola . Ahojte odporúčate tieto kurzy? Absolvovali ste niekto? Fakt vás niečo naučia? Sú celkom drahé.

truhlikvseved
17. sep 2025

@anonym_autor Dnes v dobe ked je vsetko na youtube, tak platit za online kurz mi pride sprostost.
Tiez ta neopravia co robis zle. Tak odporucam mozno zajist na nejaky normalny kurz kde ta kynolog vidi ci nerobis nieco co nemas a opravi ta.

wolf_
17. sep 2025
@truhlikvseved

@anonym_autor Dnes v dobe ked je vsetko na youtube, tak platit za online kurz mi pride sprostost.
Tiez ta neopravia co robis zle. Tak odporucam mozno zajist na nejaky normalny kurz kde ta kynolog vidi ci nerobis nieco co nemas a opravi ta.

@truhlikvseved mnohé online kurzy ponúkajú aj možnosť posielať videá a dajú na to spätnú väzbu a/alebo prístup do súkromnej skupiny, kde sú všetci čo to majú zakúpené a posielajú sa tam videá/otázky tiež so spätnou väzbou... Aj keď súhlasím, že osobne je proste osobne 🙂

autumn1
18. sep 2025

Mne to s prvou fenkou pomohlo, potom sme mali aj osobne výcvik ale na Youtube, sociálnych sieťach a internete máš milión spôsobov a ak začiatočník nevie od čoho sa odpichnúť tak tam nájde cestu. Teraz si aj ja pozerám rôzne účty a z každého zoberiem niečo, čo ma inšpiruje ale na začiatku tento spôsob hľadania informácií by ma zbytočne miatol. Ale ja som si to zaplatila kvôli covidu a nemožnosti absolvovať osobný výcvik, kebyže sa mám rozhodnúť v dnešnej dobe tak idem jednoznačne hneď do osobného výcviku.
@anonym_autor

anonym_285
Odpoveď bola odstránená