icon

Pes si nechce zvyknúť na nového veterinára

sillygilly
8. jún 2024

Nas pes bol na prehliadke u noveho zverolekara ,stahovali sme sa do ineho mesta, no naš 9 ročny šarpej je na noveho veterinara agresivny, vrčí ked sa mu priblizi ,neda sa vysetrit a to je nas pes na take vycviceni aby nerobil a treti krat menit zverolekara uz je fakt moc

personality
8. jún 2024

Tak ho voz k staremu 😀

egonsk
8. jún 2024

@sillygilly moja fenka keby ma nebrala ako pana a nemal som sil ju ajtak udrzat, tak by svojho veterinara roztrhala. Naposledy som vypital nieco na ukludnenie pred vysetrenim a ockovanim, dal mi pastu a ta znizila jej agresiu na tretinu, takze uz to bolo podstatne jednoduchsie s nou "bojovat". Veterinar vravi, ze niektore psi tak proste reaguju.

syslik81
8. jún 2024

veterinar si iste zvykol,ze ho proste psy nemaju radi... zas tam nechodis tak casto a tych par x to zvladnete ... on by mal vediet ako na nich ... iste neustupuj a nemen ho ... pes neznasa veteriny a otaca sa uz pri vchode ... a uprimne kolko ludi by najradsej zakuslo do doktorov?

klementinka58
8. jún 2024

tiez sme mali sarpeja, tiez si velmi tazko zvykal na noveho veterinara, no casom ho uplatili piskotami a maskrtami

ktochytavzite
8. jún 2024

@sillygilly tak chod radaej k staremu,nechci any ten veterinar dopadol ako zena v clanku,
https://prezenu.joj.sk/relax-a-zdravie/931564-m...

andrea_82
8. jún 2024

Nas retriever nema s nicim problem, s kazdym je kamarat. Ale akonahle uvidi budovu veteriny, tak ho dovnutra musim tahat. A to mu tam nikdy nic zle nerobili. Pri vysetreni proste nasadte nahubok, vetetinar je urcite zvyknuty.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
jamidea
8. jún 2024

@sillygilly slaby veterinar, ked si neporadi. Nasa by veterinara bez nahubku asi zozrala. Pomaly dokaze aj z narkozy utocit 🙂.
Kazdy lekar je na to zvyknuty, ktory pes by tam rad chodil. Uz len ten smrad, brr.

ktochytavzite
9. jún 2024

@jamidea Tak nas pes sa tesi aj k veterinarovi ale to je taka rasa,ten by aj zlodeja privital,ziaden agresivny pes.
Tak veterinari musia milovat tuto
pravu inak by do rizika pohryznutia psom asi kazdy den nesli.