Pes si nechce zvyknúť na nového veterinára
Nas pes bol na prehliadke u noveho zverolekara ,stahovali sme sa do ineho mesta, no naš 9 ročny šarpej je na noveho veterinara agresivny, vrčí ked sa mu priblizi ,neda sa vysetrit a to je nas pes na take vycviceni aby nerobil a treti krat menit zverolekara uz je fakt moc
@sillygilly moja fenka keby ma nebrala ako pana a nemal som sil ju ajtak udrzat, tak by svojho veterinara roztrhala. Naposledy som vypital nieco na ukludnenie pred vysetrenim a ockovanim, dal mi pastu a ta znizila jej agresiu na tretinu, takze uz to bolo podstatne jednoduchsie s nou "bojovat". Veterinar vravi, ze niektore psi tak proste reaguju.
veterinar si iste zvykol,ze ho proste psy nemaju radi... zas tam nechodis tak casto a tych par x to zvladnete ... on by mal vediet ako na nich ... iste neustupuj a nemen ho ... pes neznasa veteriny a otaca sa uz pri vchode ... a uprimne kolko ludi by najradsej zakuslo do doktorov?
tiez sme mali sarpeja, tiez si velmi tazko zvykal na noveho veterinara, no casom ho uplatili piskotami a maskrtami
@sillygilly tak chod radaej k staremu,nechci any ten veterinar dopadol ako zena v clanku,
https://prezenu.joj.sk/relax-a-zdravie/931564-m...
Nas retriever nema s nicim problem, s kazdym je kamarat. Ale akonahle uvidi budovu veteriny, tak ho dovnutra musim tahat. A to mu tam nikdy nic zle nerobili. Pri vysetreni proste nasadte nahubok, vetetinar je urcite zvyknuty.
@sillygilly slaby veterinar, ked si neporadi. Nasa by veterinara bez nahubku asi zozrala. Pomaly dokaze aj z narkozy utocit 🙂.
Kazdy lekar je na to zvyknuty, ktory pes by tam rad chodil. Uz len ten smrad, brr.
@jamidea Tak nas pes sa tesi aj k veterinarovi ale to je taka rasa,ten by aj zlodeja privital,ziaden agresivny pes.
Tak veterinari musia milovat tuto
pravu inak by do rizika pohryznutia psom asi kazdy den nesli.

Tak ho voz k staremu 😀