icon

Pes vracia žltú penu a odmieta jesť: Čo robiť?

3. máj 2024
lakebabe
3. máj 2024

Smer veterinár

doriiis
3. máj 2024

Choď s ním na veterinárnu pohotovosť

rozculena
3. máj 2024

akože na čo čakáš? že ti povie,čo mu je?

nicoletta98
3. máj 2024

Ako dlho zvracia a nechce jest? Môže mat len podráždený žalúdok alebo môže mat aj nejaký zápal..

vanilkovazmrzka
3. máj 2024

Ma pokazeny zaludok, zozral nieco co nesadlo… vela vody, par dni dieta.

danielle21
3. máj 2024

Moja to niekedy ma ked sa prežerie, alebo zje nejake sprostosti co najde, alebo travu, vacsinou je na druhy den fit

lalilla
3. máj 2024

Mojmu psikovy ked je nieco ze cely den je apaticka alebo divna uz sedim u veterinara 😀 radsej stox ako raz neskoro

gabika0825
3. máj 2024

Ja nerozumiem prečo je tu vôbec táto téma. Čo je toto nejaké fórum zverolekárov alebo chovateľov zvierat? Však sa zoberiem, zoberiem psa a idem k veterinarovi. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

esmey
3. máj 2024

Vyhľadaj už pomaly poľovníka

hyta
3. máj 2024

Neboj sa, to je z prekysleného žalúdka. Neviem koľko pes váži, dala by som mu Famosan liek, 1 deň diétu, len vodu. Ak by mu zajtra nebolo dobre, smer veterina.

dominikamacakova
3. máj 2024

Podľa mňa otrava ☹️

sarita510
3. máj 2024

nejaky jed zjedol ,treba veterinara ale prezije

larisa
4. máj 2024

Čo tak ísť za veterinarom ako sa tu pýtať . Nemame vestecku guľu. Zrejme to bude otrava .

panda6
4. máj 2024

Nasmu sa to obcas stane, zozerie nieco vonku, podrazdeny zaludok. Jeden den dietka, len vodu. A je fit. Ak by to bolo dlhsie, alebo by sa zdalo ze ma bolesti, knuci, isla by som k DR. Znama obcas nakvapka hylak 😉

rozculena
4. máj 2024

čo je so psom??

autor
5. máj 2024

@rozculena žije 😀 dala som mu probiotika 2x denne, najskôr mal hladovku celý deň, neskor som mu dala ryžu s mäsom a teraz dostáva ryžu s mäsom a granulami. Odvtedy nezvracal 😀

autor
5. máj 2024

@rozculena ak ho uvidím ešte raz zvracat žlč tak pôjdeme k vetovi na sono.

rozculena
5. máj 2024

môj vracal žltú penu,keď bol hladný.Nemohla som ho kŕmiť raz za 24 hodín,preto dostával 3x denne menšie dávky jedla.

autor
5. máj 2024

@rozculena ona nechcela tie granule vôbec, tak som ju nenutila jest (myslela som si že kvôli teplu), potom zvracala tu zlc tak sme prešli na ryžu s mäsom 🙂

rozculena
5. máj 2024

aké sú to granule? Ja som mala dvoch psov,jeden odmietal absolútne všetko,zjedol len varené jedlo,druhého som naučila na granule,ale tiež mal radšej varené...ja granule moc neuznávam,ak teda,tak to musia byť vysokokvalitné a tie nekúpiš v hypermarkete ani v bežnom zverimexe,inak dobrá možnosť je aj BARF

autor
5. máj 2024

@rozculena N&D 🙂 donedávna s nimi bola v poriadku len ona ma v lete také obdobie ze nechce jest kvôli teplu 🙂 keď sa ochladilo na jeseň tak jedla normálne.